Nerden araştırmam gerekli kardeşim bilgin varmı birde gemicilik sertifikası felan isteniyo diye biliyorumgemicilik iyi yer bulursan güzel iş iyi parası var
Nerden araştırmam gerekli kardeşim bilgin varmı birde gemicilik sertifikası felan isteniyo diye biliyorumgemicilik iyi yer bulursan güzel iş iyi parası var
Kafamın yorulmasından gerçekten iyidir beden dinlendiriliyoda kafa zor dostum teşekkür ederim tavsiyen işin yazdım köşeye 🖒Evet, gece şehir dışından gelen meyve sebzelerin indirmeleri ve yüklemeleri yapılır. Eğer elin kalem tutuyor hesabınıda bilirsen belki orada sevkiyat işini de alabilirsin. Yorucu bir iş ama parası güzel. Bu sana zaman kazandırır dostum
Öyle değil ya yağ bal ayakkabı vsMesela ne götürmeyi düşünüyosun varmı bi proje
Ufak bi çanta yapıp birazda nakitin varsa durma derim kafandaki her neyse uygulamaya bak zamanı tutamıyoruzÖyle değil ya yağ bal ayakkabı vs
Önce yağı sür ekmeğe üzerine balı dök yedikten sonra ayakkabıları çekip yola düş 😂😂😂Öyle değil ya yağ bal ayakkabı vs
isteniyor 1 ay boyunca gitmen lazım ama istemeyen yerlerde varNerden araştırmam gerekli kardeşim bilgin varmı birde gemicilik sertifikası felan isteniyo diye biliyorum
ama zaten şu anda gidip yatılı iş bulman zor kim ne derse desin sezon kapandı şu anda birşey yapamassın kışı iyi geçir düşün önümüzdeki yaz bakarsınÖnce yağı sür ekmeğe üzerine balı dök yedikten sonra ayakkabıları çekip yola düş 😂😂😂
DenicemÖnce yağı sür ekmeğe üzerine balı dök yedikten sonra ayakkabıları çekip yola düş 😂😂😂
Limanlara gidipmi araştırmak lazım bilgin varmı ?isteniyor 1 ay boyunca gitmen lazım ama istemeyen yerlerde var
Malesef kumara düşüyoruz hızlı para bulup gidip bi ev tutup bi iş yapalım diye ama oda olmuyo elimizdeki 3 5 kuruştanda oluyoruzama zaten şu anda gidip yatılı iş bulman zor kim ne derse desin sezon kapandı şu anda birşey yapamassın kışı iyi geçir düşün önümüzdeki yaz bakarsın
Plansız iş yapma sonra hiç ummadığın bir hayatın içinde kalmayasınBekarım tek tabancayım kardeşim ama hergün bunu düşünmekten kafayı sıyırıcam acil çıkıp gitmeme lazım kafamı toparlamam lazım
Enişte doğru diyosun mantıklı adım atmak lazım o yüzden fikir alışverişi yapıyoruz böyle senin varmı peki yol gösterip,söyliyceğin bişi bu konudaPlansız iş yapma sonra hiç ummadığın bir hayatın içinde kalmayasın
Yaşın kaç dostum bi uzmanlığın var mı herhangi bir işteEnişte doğru diyosun mantıklı adım atmak lazım o yüzden fikir alışverişi yapıyoruz böyle senin varmı peki yol gösterip,söyliyceğin bişi bu konuda
Şifre değiştirme bonusu konusu vardı sabah bende dedim şehir degistirene de 250 veren site var heralde😀😀250 için değmez diyecektimArkadaşlar herkeze iyi günler öncelikle aile evinden ayrılıp yeni bi şehire yerleşme planım var fakat bunu karşılıycak şuan için maddi imkan yok nasıl bi yol izlenebilir düşünceleriniz belki yardımcı olur
Yaşım 35 uzun zamandır boştayım bi takım sıkıntılarım olduğu için kafayı toparlayamadım.Uzman'ım diyebilceğim bi iş yok ama verilen işin içinden çıkarım diyim enişteYaşın kaç dostum bi uzmanlığın var mı herhangi bir işte
😂😂😂 şehir değiştirme bonusu 100 freespin big bass splashta geçerli kazancını 1000 tl yaptıktan sonra aynı şehre geri dönüp 250 çekebiliyosun şartlar bu 😂😂Şifre değiştirme bonusu konusu vardı sabah bende dedim şehir degistirene de 250 veren site var heralde😀😀250 için değmez diyecektim
Bence aviatörde gecerli olsun 1.01 de patlarsa yolda kalmalı.😂😂😂 şehir değiştirme bonusu 100 freespin big bass splashta geçerli kazancını 1000 tl yaptıktan sonra aynı şehre geri dönüp 250 çekebiliyosun şartlar bu 😂😂
İşveren öyle değil ki yani kalmalı bi iş bulamazsın bu şartlardaYaşım 35 uzun zamandır boştayım bi takım sıkıntılarım olduğu için kafayı toparlayamadım.Uzman'ım diyebilceğim bi iş yok ama verilen işin içinden çıkarım diyim enişte
Profil resmi sana aitse galiba yaşanmışlıklarla konuşuyosun gibi 😂Bence aviatörde gecerli olsun 1.01 de patlarsa yolda kalmalı.
İşte o sebepten bu kumardan uzaklaşamıyoruz dediğin gibi 80 90 k en kötü köşede olucakki yola düşebilesin ama bi çıkış yolu bulucam inat ettim enişteİşveren öyle değil ki yani kalmalı bi iş bulamazsın bu şartlarda
Tek yapabilecegın iş garsonluk olur lojmanlı iş olarak
Oda yaz bitti eleman almaz artık kimse lojman işi hikaye yani 100k kadar bi para toplayıp sonra yola koyulacaksın oda nerden baksan 7-8 ayını alır kumar oynamazsan
Ülke bombok uzman değilsen alacağın para ortada asgari ücret traş parası ölü gibi yaşamak yani