Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şehir Değiştirme

FnCArbOn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,674
648
113
Evet, gece şehir dışından gelen meyve sebzelerin indirmeleri ve yüklemeleri yapılır. Eğer elin kalem tutuyor hesabınıda bilirsen belki orada sevkiyat işini de alabilirsin. Yorucu bir iş ama parası güzel. Bu sana zaman kazandırır dostum
Kafamın yorulmasından gerçekten iyidir beden dinlendiriliyoda kafa zor dostum teşekkür ederim tavsiyen işin yazdım köşeye 🖒

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
495
136
43
Önce yağı sür ekmeğe üzerine balı dök yedikten sonra ayakkabıları çekip yola düş 😂😂😂
ama zaten şu anda gidip yatılı iş bulman zor kim ne derse desin sezon kapandı şu anda birşey yapamassın kışı iyi geçir düşün önümüzdeki yaz bakarsın

FnCArbOn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,674
648
113
ama zaten şu anda gidip yatılı iş bulman zor kim ne derse desin sezon kapandı şu anda birşey yapamassın kışı iyi geçir düşün önümüzdeki yaz bakarsın
Malesef kumara düşüyoruz hızlı para bulup gidip bi ev tutup bi iş yapalım diye ama oda olmuyo elimizdeki 3 5 kuruştanda oluyoruz

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,099
84,849
113
Enişte doğru diyosun mantıklı adım atmak lazım o yüzden fikir alışverişi yapıyoruz böyle senin varmı peki yol gösterip,söyliyceğin bişi bu konuda
Yaşın kaç dostum bi uzmanlığın var mı herhangi bir işte

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,588
113
Arkadaşlar herkeze iyi günler öncelikle aile evinden ayrılıp yeni bi şehire yerleşme planım var fakat bunu karşılıycak şuan için maddi imkan yok nasıl bi yol izlenebilir düşünceleriniz belki yardımcı olur
Şifre değiştirme bonusu konusu vardı sabah bende dedim şehir degistirene de 250 veren site var heralde😀😀250 için değmez diyecektim

FnCArbOn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,674
648
113
Yaşın kaç dostum bi uzmanlığın var mı herhangi bir işte
Yaşım 35 uzun zamandır boştayım bi takım sıkıntılarım olduğu için kafayı toparlayamadım.Uzman'ım diyebilceğim bi iş yok ama verilen işin içinden çıkarım diyim enişte

FnCArbOn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,674
648
113
Şifre değiştirme bonusu konusu vardı sabah bende dedim şehir degistirene de 250 veren site var heralde😀😀250 için değmez diyecektim
😂😂😂 şehir değiştirme bonusu 100 freespin big bass splashta geçerli kazancını 1000 tl yaptıktan sonra aynı şehre geri dönüp 250 çekebiliyosun şartlar bu 😂😂

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,588
113
😂😂😂 şehir değiştirme bonusu 100 freespin big bass splashta geçerli kazancını 1000 tl yaptıktan sonra aynı şehre geri dönüp 250 çekebiliyosun şartlar bu 😂😂
Bence aviatörde gecerli olsun 1.01 de patlarsa yolda kalmalı.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,099
84,849
113
Yaşım 35 uzun zamandır boştayım bi takım sıkıntılarım olduğu için kafayı toparlayamadım.Uzman'ım diyebilceğim bi iş yok ama verilen işin içinden çıkarım diyim enişte
İşveren öyle değil ki yani kalmalı bi iş bulamazsın bu şartlarda
Tek yapabilecegın iş garsonluk olur lojmanlı iş olarak
Oda yaz bitti eleman almaz artık kimse lojman işi hikaye yani 100k kadar bi para toplayıp sonra yola koyulacaksın oda nerden baksan 7-8 ayını alır kumar oynamazsan
Ülke bombok uzman değilsen alacağın para ortada asgari ücret traş parası ölü gibi yaşamak yani

FnCArbOn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,674
648
113
İşveren öyle değil ki yani kalmalı bi iş bulamazsın bu şartlarda
Tek yapabilecegın iş garsonluk olur lojmanlı iş olarak
Oda yaz bitti eleman almaz artık kimse lojman işi hikaye yani 100k kadar bi para toplayıp sonra yola koyulacaksın oda nerden baksan 7-8 ayını alır kumar oynamazsan
Ülke bombok uzman değilsen alacağın para ortada asgari ücret traş parası ölü gibi yaşamak yani
İşte o sebepten bu kumardan uzaklaşamıyoruz dediğin gibi 80 90 k en kötü köşede olucakki yola düşebilesin ama bi çıkış yolu bulucam inat ettim enişte