- 642
- 57
- 28
Manavgttamisn kardeşm .hayırlı olsunYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
Manavgttamisn kardeşm .hayırlı olsunYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
insanlar seviyorUlan bende audı var bıkere konusunu acmadım ne bu gorgusuzluk
Hayırli olsunYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
sana diyenler sanki herseyi helalle aldılar helal haram olayını sadece bahıs yada kumara ındırgemeyelım herkpnuda helal haram olayı gecerlı dostum Allah kazasız belasız güzel günlerde bınmeyı nasıp etsınHaram parayla aldım valla
Amin kardeşim çok teşekkür ederimsana diyenler sanki herseyi helalle aldılar helal haram olayını sadece bahıs yada kumara ındırgemeyelım herkpnuda helal haram olayı gecerlı dostum Allah kazasız belasız güzel günlerde bınmeyı nasıp etsın
Teşekkürler dostHayırli olsun
Alanya dayım dost sen neredesinManavgttamisn kardeşm .hayırlı olsun
Aslında düşünmedim değil dost ama çok yakar diye almadımHayırlı olsun knk da e46 alsaydın o fiyatlara
hayırlı olsun umarım 5 gün sonra satıp kumara yatırmazsınYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
Yok dost Allah korusun öyle bir şey yapmam kesinlikle hasta değilim o kadar da kendimi frenlemesini öğrendim artık bir miktar param var arabam var motorun var gerek var mı sence daha oynamayahayırlı olsun umarım 5 gün sonra satıp kumara yatırmazsın
Amin kardeşim teşekkür ederimMaxx win yapmış olabilirsin ama , max speed yapma bu araçlar savruluyor asiri hızda dikkat et, kazasız belasız güle güle kullan.
Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesinYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
kazasız belasız ıns dosstYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
Manavgattayim bn .burda galeriler sitesi var oraya benzettim bian.Alanya dayım dost sen neredesin
Beklediğim yorum %100 doğruadama psikolojik zarar veriyosunuz hergün günlerce trafik kazası oluyo onların hepsi kolay yoldan parayla araç aldıkları içinmi kaza yapıp kazada ölüyor ülkede ne haram yiyenler var hepsi domuz gibi ve lüks yaşam sürüyor o yüzden bırakın saçma batıl inançları. o masalları milleti dizginlemek için anlatıyolardı kaç senedir, bişey oluyomuymuş olmuyomuş
Abartmayın be kardeşim millet domuz gibi haram yiyor hangi birisi ölüyor. Yok böyle bir dava. Başkalarının hakkına geçiyorlar ırzına geçiyorlar gram bişey olmadan sefasını sürüyorlar. Adamın belki bu oyunlarla ilgili haram diye bir kavramı yok. Haram senin düşüncene göre haram belki. Belki de böyle bir inanışı söz konusu değil, bilemeyiz. Güzel dileklerimizi iletip geçelim biz en iyisi.Allah korusun kazayla belayla geçer. tek başına seyahat et zarar olacaksada bireysel olsun Allah korusun. Aileni katma içine yinede kazadan beladan uzak olsun.
maşallah bıladerım kazasız belasız ınsallahYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
Yeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika