- 4,901
- 4,250
- 113
Güzel günlerde kullan
Dikkat et reis peder helal parayla almıştı arabayı ben rulette katlamıştım depoyu fulletim pederin arabaya kaza yaptım karının biri fren yerine gaza bastı pert etti arabayıHaram parayla aldım valla
Allah tekerine taş değdirmesinYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
Gece gündüz sinyalde kendisi boş beleş birisi yaşının adami değil kendi kusurunu görmez milletin sevincine laf atar.Aldırma o adam uzaktan kusursuz yakından lüzumsuz birisi
tamamen tesadüfDikkat et reis peder helal parayla almıştı arabayı ben rulette katlamıştım depoyu fulletim pederin arabaya kaza yaptım karının biri fren yerine gaza bastı pert etti arabayı
2030da düğüne davetiye isterimAllah tekerine taş değdirmesin
Senin olsaydı 2 orana basip kaybetmistin dostUlan bende audı var bıkere konusunu acmadım ne bu gorgusuzluk
Hayırlı olsun knk da e46 alsaydın o fiyatlaraYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika