- 1,623
- 307
- 83
Kazasız belasız dost inşallah
Hayırlı olsun güle güle bin , çok güzel araba diriYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
Zlot sağolsun bro ön cama zlot diye yazdır bro 😂Allah kaza bela vermesinYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
İbo osman tarafına benziyor baraj yolunun arka tarafı gibi😄
Zlot değil de reis balıkçının resmini yaptircamZlot sağolsun bro ön cama zlot diye yazdır bro 😂Allah kaza bela vermesin
Daha iyileri senin olsun dostBizde 93 flasha biniyoz 😅
Daha iyileri senin olsun dostVbet Max verirse bende bı F30 düşünüyorum bakalım 😅
O site benim için bitti reisBen de padisahbette geçen sene jackpottan 430 k vurdum motor aldım arkasına padişahım çok yaşa yazmayı düşünüyorum
Allah kazasız belasız sürüşler versinYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
Amin inşallahAllah kazasız belasız sürüşler versin
Hayırlı olsun kazasız belasız inşYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
Amin kardeşimHayırlı olsun kazasız belasız inş
Allah isteyen herkese nasip etsin
açsaydın kardeş adam 50k dağıttı o kadar hakkı vardır 😂😂😂Ulan bende audı var bıkere konusunu acmadım ne bu gorgusuzluk
Hayırlı olsun kaç para bandindaYeni arabam dostlar kazasız belasız Allah binmeyi nasip etsin Seat Leon 1.6 staylance 2009 model görüşleriniz nelerdir araba bana göre harika
450 bin kardeşimHayırlı olsun kaç para bandinda