- 13,750
- 8,820
- 113
Yeni mekan açtım. Adam olabilenler sadece gelsin. Tahmin, kupon, roll, dagitim ve muhabbetimi sadece buradan yapacagim. Satıcılar ve dilenciler giremez.
Hosgeldin dost. Çayı bayat ama muhabbeti iyidir asi dostunÇaylar @aSiRuH06 dan
Kanka bana bi rol açsanaYeni mekan açtım. Adam olabilenler sadece gelsin. Tahmin, kupon, roll, dagitim ve muhabbetimi sadece buradan yapacagim. Satıcılar ve dilenciler giremez.
Estağfurullah dost forumda sayılı adam gibi adamlardansin vesselam mekan her daim açık sanaAdam diyince elendik dost size bol şans![]()
Hayırlı olsunYeni mekan açtım. Adam olabilenler sadece gelsin. Tahmin, kupon, roll, dagitim ve muhabbetimi sadece buradan yapacagim. Satıcılar ve dilenciler giremez.
Diğer mekandaki arkadaslarina söyle joker.Kanka bana bi rol açsana
Diğer mekandaki arkadaşlar derkenDiğer mekandaki arkadaslarina söyle joker.
Ne arkadası kanka ben herkese eşit mesafedeyim noluyor aq 😂Diğer mekandaki arkadaslarina söyle joker.
@Abuzerkömürcü yazamiyor niye acaba puahahaEstağfurullah dost forumda sayılı adam gibi adamlardansin vesselam mekan her daim açık sana![]()
Kelimelerini seçerek yorum yaparsan sevinirim reis..Yeni mekan açtım. Adam olabilenler sadece gelsin. Tahmin, kupon, roll, dagitim ve muhabbetimi sadece buradan yapacagim. Satıcılar ve dilenciler giremez.
Son cümlede forumun yuzde 90 ni giremez yazaydin ayni şeydiYeni mekan açtım. Adam olabilenler sadece gelsin. Tahmin, kupon, roll, dagitim ve muhabbetimi sadece buradan yapacagim. Satıcılar ve dilenciler giremez.
Diğer mekandaki arkadaşlar derken
Sadece beni tanıyanlar bilenler yazsin arkadaşlar rica etsem çıkarmasınız konumdanNe arkadası kanka ben herkese eşit mesafedeyim noluyor aq 😂
Eyvallah baskanim da küfür yok cümlemde şahsi kimseyi de etiketlemedim.Kelimelerini seçerek yorum yaparsan sevinirim reis..
Seni bilen biliyor zaten bilenler hayatta bu konuya gelmezSadece beni tanıyanlar bilenler yazsin arkadaşlar rica etsem çıkarmasınız konumdan
Agacım daha düne kadar benim rolde aşık atıyordun şimdi ne oldu agacımSadece beni tanıyanlar bilenler yazsin arkadaşlar rica etsem çıkarmasınız konumdan
Gelmesin yazmazsan sevinirim.Seni bilen biliyor zaten bilenler hayatta bu konuya gelmez