- 852
- 1,271
- 93
Aç aç uyumak milyonlarca borç harçla uyumaktan daha değerlidir abiZengınlıge bak adam 15 bını cop etmıs ben ac ac uyumaya calısıom
Bu nası avutma teknıgı yav barı beterın beterı var bosver deseydınAç aç uyumak milyonlarca borç harçla uyumaktan daha değerlidir abi
Dost adam yurtdışında belli. O ülkenin sitelerinden biri bu site de 🤣Bol şanslar biraz riskli oynamissin yohohobet ney dost başka site bulamadın mi kazanirsan bu site bu parayı göndermez
Kıral bu adam zengın. Burdan oynadıysa vardır bı bıldıgı bız gelablambet ten 100 e 100 frebet almaya devamBol şanslar biraz riskli oynamissin yohohobet ney dost başka site bulamadın mi kazanirsan bu site bu parayı göndermez
Adamın bahıs almaya bıle deger gormedıgı kalan kusurat 23 lırası bıle benım paramdan cok. Ben kendımı oldurmeye gıdıom bu nası hayat aw bbİlk maç geldi abi teşekkürler. Site x altyapıli çok yüksek miktarlarda çekimlerim var belki 10 betco sitesi açacak kadarEkli dosyayı görüntüle 821288
Bol şans dostİlk maç geldi abi teşekkürler. Site x altyapıli çok yüksek miktarlarda çekimlerim var belki 10 betco sitesi açacak kadarEkli dosyayı görüntüle 821288
Bol sansKuzey Amerika genelde gollü geçer.Ekli dosyayı görüntüle 821283
Yasiyomusun la sen bayagidir yoktun ya ban yedi yada öldü diye dusunuyordumZengınlıge bak adam 15 bını cop etmıs ben ac ac uyumaya calısıom
Bol şansKuzey Amerika genelde gollü geçer.Ekli dosyayı görüntüle 821283
Bromdaha yeni bu sitenin sikayeti vardi.neden 1x deilde bu site?İlk maç geldi abi teşekkürler. Site x altyapıli çok yüksek miktarlarda çekimlerim var belki 10 betco sitesi açacak kadarEkli dosyayı görüntüle 821288
Bi tane vip temcilsi var yüksek yatırımlarima %30/40 bazen %50 promod veriyor diye yatırıyorum sorunda yaşamadım. 1x günahını vermiyorBromdaha yeni bu sitenin sikayeti vardi.neden 1x deilde bu site?
Deli etti beni gece geceYasiyomusun la sen bayagidir yoktun ya ban yedi yada öldü diye dusunuyordum