- 103,075
- 58,221
- 113
Arizali bro o sen bakma ona az tanisan takmazdin zaten.neyse tanimis oldunDeli etti beni gece gece
Arizali bro o sen bakma ona az tanisan takmazdin zaten.neyse tanimis oldunDeli etti beni gece gece
Umarim yasamazsin kardes.bi sikayete bakiver aklinda bulunsun belki fikrin deisirBi tane vip temcilsi var yüksek yatırımlarima %30/40 bazen %50 promod veriyor diye yatırıyorum sorunda yaşamadım. 1x günahını vermiyor
Yaw diyom seni nerden hatirliyorum.site senin slot kazancinin bi kismini odeyip hesabini kapatmisti degil mi?Kuzey Amerika genelde gollü geçer.Ekli dosyayı görüntüle 821283
Evet doğru abiYaw diyom seni nerden hatirliyorum.site senin slot kazancinin bi kismini odeyip hesabini kapatmisti degil mi?
Gitti dimi kurtaramadinEvet doğru abi
Evet gitti forumdan da yasaklandılar zatenGitti dimi kurtaramadin
Forumlar oyledir kardes öten horozu ve hakkini arayani aninda banliyorlar.sahsen burda oyle bisey gormedim olduysada haberim yok ama dier forumlarda bu sekilde oldugunu biliyorumEvet gitti forumdan da yasaklandılar zaten
Ilk macin gelmisKuzey Amerika genelde gollü geçer.Ekli dosyayı görüntüle 821283
Toluca macinda ilk gol geldi kaldi 1 gol dk 18Kuzey Amerika genelde gollü geçer.Ekli dosyayı görüntüle 821283
Cabucak 1.1 oldu kaldi son macToluca macinda ilk gol geldi kaldi 1 gol dk 18
Son maça kalmışsın tebrikler 2 maç şcinKuzey Amerika genelde gollü geçer.Ekli dosyayı görüntüle 821283
Cidden öyle bu aralar bende senin gıbı düşünüyorumAdamın bahıs almaya bıle deger gormedıgı kalan kusurat 23 lırası bıle benım paramdan cok. Ben kendımı oldurmeye gıdıom bu nası hayat aw bb
7 dkda 3 gol oldu mactaCabucak 1.1 oldu kaldi son mac
Sende ilk adimdan yatToluca 2-1 rahat geldi
Bize düşen odur kardo 🤣🤣Sende ilk adimdan yat![]()
Hayırlısı bakalım elbet bir günBize düşen odur kardo 🤣🤣