- 1,059
- 478
- 83
😄😄😄😄 Yayincilara şans yok onlara aciyorlar oyunlarıYayıncılar hergün kazanıyor ama😅😅😅
😄😄😄😄 Yayincilara şans yok onlara aciyorlar oyunlarıYayıncılar hergün kazanıyor ama😅😅😅
Şansımız yok ki
Bazen fena kapanıyor şansTüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
Şansızlık değil vanayı kapatmışlarTüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
o şanssızlık değil kardesim . kerizlik o kerizlik. slot oynayan herkes kerizdir.Tüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
Sadece bana mı kapatıyorlar amk şansınıBazen fena kapanıyor şans
Spor bahsi yapacak iki maça 1000 lira riske edip 3000 lira alacak param yok. Olsa da 1 dediğim 2 olur benim senelerdir kime oynasam hep yatmıştır. Olum siz bendeki şanssızlığı tam kavrayamamışsınız bu sitede. Uçağa binsem düşer otobüse binsem kaza yapar yürüyeyim desem yol kapanır para kazansam banka batar o yoksa atm çöker vb. Böyle bi hayatta her an yaşıyorum beno şanssızlık değil kardesim . kerizlik o kerizlik. slot oynayan herkes kerizdir.
Dün sweet bonanza 2 kere 10 bet 1 kere 20 betten girdi max 500 ödemiştir o derece iğrençOyunlar bonusa girmiyor girsede ödemiyor dede türevlerinin eskiden bir ağırlığı vardı ufakta olsa oderdi şimdi balıkçılar gibi oldu çok bonusa giriyor ama 20x ödeyip gönderiyor bütün oyunlar böyle , çok yüksek betlere açık oyunlar onada bizim gücümüz yetmez kısacası artık zengin oynasın çapulcu fakirler oynamasın diye ayarlanmış bir tezgah