Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şansızlık Yakamı Bırakmıyor

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Tüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
Bazen fena kapanıyor şans

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,514
848
113
Tüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
Şansızlık değil vanayı kapatmışlar

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
502
113
o şanssızlık değil kardesim . kerizlik o kerizlik. slot oynayan herkes kerizdir.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Yav zaten sansli olsan kumar die bi illete bulasmiş olmazdin kral.

mexicanas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
169
43
o şanssızlık değil kardesim . kerizlik o kerizlik. slot oynayan herkes kerizdir.
Spor bahsi yapacak iki maça 1000 lira riske edip 3000 lira alacak param yok. Olsa da 1 dediğim 2 olur benim senelerdir kime oynasam hep yatmıştır. Olum siz bendeki şanssızlığı tam kavrayamamışsınız bu sitede. Uçağa binsem düşer otobüse binsem kaza yapar yürüyeyim desem yol kapanır para kazansam banka batar o yoksa atm çöker vb. Böyle bi hayatta her an yaşıyorum ben

furkanbeser26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,278
442
83
Oyunlar bonusa girmiyor girsede ödemiyor dede türevlerinin eskiden bir ağırlığı vardı ufakta olsa oderdi şimdi balıkçılar gibi oldu çok bonusa giriyor ama 20x ödeyip gönderiyor bütün oyunlar böyle , çok yüksek betlere açık oyunlar onada bizim gücümüz yetmez kısacası artık zengin oynasın çapulcu fakirler oynamasın diye ayarlanmış bir tezgah
Dün sweet bonanza 2 kere 10 bet 1 kere 20 betten girdi max 500 ödemiştir o derece iğrenç

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,816
113
Tavukla deveyi çiftleştirip, bu işlemden senato üyesi bukalemun beklemekle, kumara şans demek aynı zeka seviyesinin ürünü.Makina adamlarda, yazılım adamlarda, anahtar adamlarda, şifre adamlarda ve sen diyorsun ki sans yok abi yeaaaa..Şans değil sende zerre akıl -fikir yok .Söz meclisten dışarı değil, dibine kadar içeri.Bu sözlerime senelerdir gulenlerin , dalga geçenlerin izinde yalpalamaya devam, bir gün sizi çok güzel kurtaracak onlar, hayatın poh çanağına döndüğünde anlayacaksın