- 246
- 169
- 43
Tüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
yalnız değilsin dostumTüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
Şansımız yok kiTüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
Oyunlar bonusa girmiyor girsede ödemiyor dede türevlerinin eskiden bir ağırlığı vardı ufakta olsa oderdi şimdi balıkçılar gibi oldu çok bonusa giriyor ama 20x ödeyip gönderiyor bütün oyunlar böyle , çok yüksek betlere açık oyunlar onada bizim gücümüz yetmez kısacası artık zengin oynasın çapulcu fakirler oynamasın diye ayarlanmış bir tezgahTüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
Dede hertürlü akar kanziOyunlar bonusa girmiyor girsede ödemiyor dede türevlerinin eskiden bir ağırlığı vardı ufakta olsa oderdi şimdi balıkçılar gibi oldu çok bonusa giriyor ama 20x ödeyip gönderiyor bütün oyunlar böyle , çok yüksek betlere açık oyunlar onada bizim gücümüz yetmez kısacası artık zengin oynasın çapulcu fakirler oynamasın diye ayarlanmış bir tezgah
Hoşgeldin babus 48 saat uyumadan oyun oynadım 1 lira para alamadım cumartrsi Pazar izin günün kumar mesaisi ysptik karşılığında dalgayı içimize aldık tazzakkarla beraberTüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
Yayıncılar hergün kazanıyor ama😅😅😅Hoşgeldin babus 48 saat uyumadan oyun oynadım 1 lira para alamadım cumartrsi Pazar izin günün kumar mesaisi ysptik karşılığında dalgayı içimize aldık tazzakkarla beraber
Yayıncı onlar sende o kadar geniş kasa olsa denk getirirsin onlar ceptenmi gidiyo saniyonYayıncılar hergün kazanıyor ama😅😅😅
Hani olum benim para saplakciPragmatic bırakalı çok oldu hala dede şeker oynayan kaldı mı
Kesinlikle son 2 aydır oyunlar acayip kapalı.neyseki ligler basladida.spor bağışı oynatim z.buarada akşam feyenoord yine FB ye ÇakarTüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
tebrikler dostum darısı başımızaBana da tam tersine bu ara ödeme yapıyor çok değil ama yeterli şekilde. Geçen ayda ben eksilerdeydim hiçbir oyun ödemiyordu
Hocam borçlar kapıya dayandı ekmek alacak para kalmadı iş desen yok aile desen onlarda da yok valla tek çıkar yol var oraya doğru gidiyoz nasipBana da tam tersine bu ara ödeme yapıyor çok değil ama yeterli şekilde. Geçen ayda ben eksilerdeydim hiçbir oyun ödemiyordu
Sanşmı 😄😄😄 siteler senide şans olduğuna inandırmis devam et böyleŞansımız yok ki
Olmazmi doluPragmatic bırakalı çok oldu hala dede şeker oynayan kaldı mı