Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şansızlık Yakamı Bırakmıyor

mexicanas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
169
43
Tüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Tüm sağlayıcılar tüm siteler tüm oyunlar ağzına kadar kapalı arka arkaya 3900 spin attım hiç oyuna bile girmedi. Son 2-3 aydır ne bi ödeme aldım ne bir şey promokoddan bile çekim yapamıyorum
Oyunlar bonusa girmiyor girsede ödemiyor dede türevlerinin eskiden bir ağırlığı vardı ufakta olsa oderdi şimdi balıkçılar gibi oldu çok bonusa giriyor ama 20x ödeyip gönderiyor bütün oyunlar böyle , çok yüksek betlere açık oyunlar onada bizim gücümüz yetmez kısacası artık zengin oynasın çapulcu fakirler oynamasın diye ayarlanmış bir tezgah

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
638
113
Oyunlar bonusa girmiyor girsede ödemiyor dede türevlerinin eskiden bir ağırlığı vardı ufakta olsa oderdi şimdi balıkçılar gibi oldu çok bonusa giriyor ama 20x ödeyip gönderiyor bütün oyunlar böyle , çok yüksek betlere açık oyunlar onada bizim gücümüz yetmez kısacası artık zengin oynasın çapulcu fakirler oynamasın diye ayarlanmış bir tezgah
Dede hertürlü akar kanzi

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
525
238
43
Hoşgeldin babus 48 saat uyumadan oyun oynadım 1 lira para alamadım cumartrsi Pazar izin günün kumar mesaisi ysptik karşılığında dalgayı içimize aldık tazzakkarla beraber

zorbey50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
547
170
43
Özellikle Avrupabet 50 k yedi kuruş ödeme yok diğer sitelerden yine arada çekim yapiyoz

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
1,938
113
Hoşgeldin babus 48 saat uyumadan oyun oynadım 1 lira para alamadım cumartrsi Pazar izin günün kumar mesaisi ysptik karşılığında dalgayı içimize aldık tazzakkarla beraber
Yayıncılar hergün kazanıyor ama😅😅😅

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,504
9,384
113
Pragmatic bırakalı çok oldu hala dede şeker oynayan kaldı mı

Abcd.1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
463
115
43
slot spor uçak oyunu hepsini denedim. şu yaşıma kadar hiçbi şey denk gelmedi.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
Bana da tam tersine bu ara ödeme yapıyor çok değil ama yeterli şekilde. Geçen ayda ben eksilerdeydim hiçbir oyun ödemiyordu

kan023

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
510
113
Kesinlikle son 2 aydır oyunlar acayip kapalı.neyseki ligler basladida.spor bağışı oynatim z.buarada akşam feyenoord yine FB ye Çakar:)

mexicanas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
169
43
Bana da tam tersine bu ara ödeme yapıyor çok değil ama yeterli şekilde. Geçen ayda ben eksilerdeydim hiçbir oyun ödemiyordu
Hocam borçlar kapıya dayandı ekmek alacak para kalmadı iş desen yok aile desen onlarda da yok valla tek çıkar yol var oraya doğru gidiyoz nasip

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,540
1,551
113
4000 spin atıp 1 ekmek parası bırakmıyorsan