Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sansalo | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,185
4,360
113
Bunun yanına giden götü kollasin sabahına akışkan maddeyle uyanabilir

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,461
1,301
113
Dayi tam senlik ha zengin arkadas vardi senin kandir gotur pyaha
Oğlum siz bitmişsiniz lan harbi üzüldüm bak şimdi 50bine falan zengin arkadaş diyonuz yazın burda piçler günde 50 bin yiyorlar ben bu adaleti sikiyim sizin hepinizi burda bedava ağırlıycam lan bi maxwin yada Bi altılı yı tek başıma bulmaya bakar açlıktan ölüyoruzzz laaaaaaaan

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,240
53,074
113
Oğlum siz bitmişsiniz lan harbi üzüldüm bak şimdi 50bine falan zengin arkadaş diyonuz yazın burda piçler günde 50 bin yiyorlar ben bu adaleti sikiyim sizin hepinizi burda bedava ağırlıycam lan bi maxwin yada Bi altılı yı tek başıma bulmaya bakar açlıktan ölüyoruzzz laaaaaaaan
50 bine zengin demiyoz kral sakin :)

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,461
1,301
113
Nisan sonu kibristayim 250 bini koysun gelsin concorde otele masraflar bnden 50 binle olmuyo o isler
Kıbrısın götüne parmak atalı yıllar oldu jigolo yeğenim benim biz burda amme hizmeti yapıyoz 3 tane garibanı paralandırıp yollayacam kuma yattık bekliyoz vatoz gibi

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,663
22,057
113
Kıbrısın götüne parmak atalı yıllar oldu jigolo yeğenim benim biz burda amme hizmeti yapıyoz 3 tane garibanı paralandırıp yollayacam kuma yattık bekliyoz vatoz gibi
Ne bos yaptın be kanka 50k bi kupon yapta neşemiz yerine gelsin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,663
22,057
113
@Shellac bu nasil konu baskanim belli degil konu amacı nedir bi el atin bu konuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...