Dost benim param Yok ama ben uslu uslu otururum yanında geleyim mi lütfen
Enişte iki ruh sağlığı bozuk insan daha bul 50 şer koyun Cebe gelin amkTek şart 50 k ise halledilir dost gerisi can sağlığı
Dost benim param Yok ama ben uslu uslu otururum yanında geleyim mi lütfen
Enişte iki ruh sağlığı bozuk insan daha bul 50 şer koyun Cebe gelin amkTek şart 50 k ise halledilir dost gerisi can sağlığı
Olur olur yeriz puahaha😂Dolandirmaya calisiyoz dur hemşo puaha
Eniştem gidekmi😂😂Burayı yıkarlar dost
Eniste tek solukta okudum müthiş bir paragraf puhahahq
Tahir tam adına layıksın lan düğmecimiyiz oğlum senin pis götün çayırdaki eşşektede varBunun yanına giden götü kollasin sabahına akışkan maddeyle uyanabilir
Komik adam seni ismimle ne zorun var olmm hahahaaTahir tam adına layıksın lan düğmecimiyiz oğlum senin pis götün çayırdaki eşşektede var
Benim askerde takoz Tahir diye Bi arkadaşım vardı oda böyle senin gibi düğmeci muhabbeti yapardı senin adın bundan sonra takoz Tahir olsunKomik adam seni ismimle ne zorun var olmm hahahaa
Gzgsgzgga Senin izdirabini seveyim benBenim askerde takoz Tahir diye Bi arkadaşım vardı oda böyle senin gibi düğmeci muhabbeti yapardı senin adın bundan sonra takoz Tahir olsun
Dayi tam senlik ha zengin arkadas vardi senin kandir gotur pyaha
Oğlum siz bitmişsiniz lan harbi üzüldüm bak şimdi 50bine falan zengin arkadaş diyonuz yazın burda piçler günde 50 bin yiyorlar ben bu adaleti sikiyim sizin hepinizi burda bedava ağırlıycam lan bi maxwin yada Bi altılı yı tek başıma bulmaya bakar açlıktan ölüyoruzzz laaaaaaaanDayi tam senlik ha zengin arkadas vardi senin kandir gotur pyaha
Nisan sonu kibristayim 250 bini koysun gelsin concorde otele masraflar bnden 50 binle olmuyo o islerDayi tam senlik ha zengin arkadas vardi senin kandir gotur pyaha
50 bine zengin demiyoz kral sakinOğlum siz bitmişsiniz lan harbi üzüldüm bak şimdi 50bine falan zengin arkadaş diyonuz yazın burda piçler günde 50 bin yiyorlar ben bu adaleti sikiyim sizin hepinizi burda bedava ağırlıycam lan bi maxwin yada Bi altılı yı tek başıma bulmaya bakar açlıktan ölüyoruzzz laaaaaaaan
Dayi vur masaya bize fakir diyor bakNisan sonu kibristayim 250 bini koysun gelsin concorde otele masraflar bnden 50 binle olmuyo o isler
Kıbrısın götüne parmak atalı yıllar oldu jigolo yeğenim benim biz burda amme hizmeti yapıyoz 3 tane garibanı paralandırıp yollayacam kuma yattık bekliyoz vatoz gibiNisan sonu kibristayim 250 bini koysun gelsin concorde otele masraflar bnden 50 binle olmuyo o isler
Ne bos yaptın be kanka 50k bi kupon yapta neşemiz yerine gelsinKıbrısın götüne parmak atalı yıllar oldu jigolo yeğenim benim biz burda amme hizmeti yapıyoz 3 tane garibanı paralandırıp yollayacam kuma yattık bekliyoz vatoz gibi
Erhan her akşam sinyaldesin buda iyi dümenmiş haNe bos yaptın be kanka 50k bi kupon yapta neşemiz yerine gelsin
Seni tüm bedeninlen satın alırım bak kizdirma beni laleErhan her akşam sinyaldesin buda iyi dümenmiş ha
Senin dümeninin eline kimse su dökemez kirayı odeyemedin evden atılmak uzeresin bir çıkış yolu için tatil vadediyon cekilişle 3 kisiye 5 yildizli tatil sayin seyircilerErhan her akşam sinyaldesin buda iyi dümenmiş ha