- 80,240
- 53,074
- 113
Sinanim ondan seni yolladik icerde ben bakardim sana ama sen bakamazdin bana puahhaBi bakiyon ibani şikayet ediyor bunun psikolojisine güvdemedim dost hgg
Sinanim ondan seni yolladik icerde ben bakardim sana ama sen bakamazdin bana puahhaBi bakiyon ibani şikayet ediyor bunun psikolojisine güvdemedim dost hgg
Oğlum eğer biraz insanlara inancın biraz kendine güvenin olsaydı sana şimdi 50bin atacaktım sorunlusun oğlum kendinize bile inanmıyorsunuzSinanim ibani sal hemen sinan muhasebwci bizim at oraya dost
Yok la rolleri biriktirip belki bakardim sana pggffdSinanim ondan seni yolladik icerde ben bakardim sana ama sen bakamazdin bana puahha
50 bin yerine 5 binlik tek adimli roll aç inanak birazOğlum eğer biraz insanlara inancın biraz kendine güvenin olsaydı sana şimdi 50bin atacaktım sorunlusun oğlum kendinize bile inanmıyorsunuz
Kendime güvenimle ne alakasi var la sana güvenim yok evet dogrudurOğlum eğer biraz insanlara inancın biraz kendine güvenin olsaydı sana şimdi 50bin atacaktım sorunlusun oğlum kendinize bile inanmıyorsunuz
Risk alacam iban atacam 5 bin at burdakilere tek adimli roll yapayim seni etiketleyerek belki 3 degil 30 tane dostt bulursunOğlum eğer biraz insanlara inancın biraz kendine güvenin olsaydı sana şimdi 50bin atacaktım sorunlusun oğlum kendinize bile inanmıyorsunuz
Sen urfalımısın lan urfalıların yüz karası ısın sen😁50 bin yerine 5 binlik tek adimli roll aç inanak biraz
Evet her plakayi da arastiriyon baya bos işler icin vaktin var sanırım gffSen urfalımısın lan urfalıların yüz karası ısın sen😁
Sen urfalımısın lan urfalıların yüz karası ısın sen😁
Benim dostum çok düşmanım ölü sizi Allah bildiği gibi yapsın haylazlar sizi 😁konu kilit de moderatörede bitsin bu gereksiz öğrenci arayışıRisk alacam iban atacam 5 bin at burdakilere tek adimli roll yapayim seni etiketleyerek belki 3 degil 30 tane dostt bulursun
Kilitleyip ban atar sana dost merak etmeBenim dostum çok düşmanım ölü sizi Allah bildiği gibi yapsın haylazlar sizi 😁konu kilit de moderatörede bitsin bu gereksiz öğrenci arayışı
Benim arabam 63 plaka lan değişikEvet her plakayi da arastiriyon baya bos işler icin vaktin var sanırım gff
Araba resmi de coktur hangisini atasin demiBenim arabam 63 plaka lan değişik
Sen harbi benim marabalarımdan birisin maymun resmi niye koyuyon lanAraba resmi de coktur hangisini atasin demi
Senin gibiler dm atmasin diyeSen harbi benim marabalarımdan birisin maymun resmi niye koyuyon lan
Hayırdır olum senin gibiler derken ne yanlış yaptık ne dmsi attıkSenin gibiler dm atmasin diye
Senin gibi ilgjnc ilginc konusanlar yaniHayırdır olum senin gibiler derken ne yanlış yaptık ne dmsi attık
Yavas yavas olumlara da gectik artik baksan işine alinti yapma ergenlerle ugrasamayizHayırdır olum senin gibiler derken ne yanlış yaptık ne dmsi attık
Tamam kardeş sen haklısınSenin gibi ilgjnc ilginc konusanlar yani
Eyvallah kolay gelsin iyi aksamlarTamam kardeş sen haklısın