Nasip yatmasi cok zorBelli olmaz dost at yarışı sonuçta
Nasip yatmasi cok zorBelli olmaz dost at yarışı sonuçta
Insallah kardes basketci27 nin kuponu parayi aldi iki supriz gelirse 150bin verir2 essege bakar biraz para alırız
Aga cidden belli olmaz bu işler burası izmir mal gibi bir at gelir indirirler bizideInsallah kardes basketci27 nin kuponu parayi aldi iki supriz gelirse 150bin verir
Mumkun degil kardes sen iki supriz getir yeter olacak sey var olmayacak sey var burda can alus gelmesin son ayak 1.4 ekuriler gelmesin yeterAga cidden belli olmaz bu işler burası izmir mal gibi bir at gelir indirirler bizide
Gecmis olsun nasip bide konu disi ama bugun issizlik maasi alipta borcunu odeyecek 8 arkadastan sadece @ygt4343 borcunu odedi ona tesekkur ederim herzaman bende kredisi acik bak odul olarak yolladiklarima lafim yok tanimadigim dm den yazan kiramadigim kisilere diyorum ayip oluyor arkadaslar kendiniz kaybedersiniz mesele para degil1 geldi patladi benimki
İnşallah dostum bakalımMumkun degil kardes sen iki supriz getir yeter olacak sey var olmayacak sey var burda can alus gelmesin son ayak 1.4 ekuriler gelmesin yeter
T*şak geçtikleri kupon 6/6 olmaz üzere bu arada, iddaa kuponum 😅Mumkun degil kardes sen iki supriz getir yeter olacak sey var olmayacak sey var burda can alus gelmesin son ayak 1.4 ekuriler gelmesin yeter
Gordum senin konuda harbi iyi gidiyor insallah bi ibnelik olmazT*şak geçtikleri kupon 6/6 olmaz üzere bu arada, iddaa kuponum 😅
Bugun senin gunun dost yağsın paralar insT*şak geçtikleri kupon 6/6 olmaz üzere bu arada, iddaa kuponum 😅
Unut abi bosver issizlik paraları dede ve şeker de bitmiştir coktanGecmis olsun nasip bide konu disi ama bugun issizlik maasi alipta borcunu odeyecek 8 arkadastan sadece @ygt4343 borcunu odedi ona tesekkur ederim herzaman bende kredisi acik bak odul olarak yolladiklarima lafim yok tanimadigim dm den yazan kiramadigim kisilere diyorum ayip oluyor arkadaslar kendiniz kaybedersiniz mesele para degil
2 gelirse 20 bine yakın 3 gelirse 30 bine yakın verir dostBol şanslar dost, inşallah atarsın içeri sende.
Bende de bu var son ayak 2-3-4-6-7 bakalım nasip.
Kardes miktarlar kucuk ama ayip oluyor boyle borc diye isteyenler icin soyluyorum dagittigim oduller helali hos olsun hepsi tanidigimiz ama borc baska biseyUnut abi bosver issizlik paraları dede ve şeker de bitmiştir coktan
Bakalım dost nasip kısmet,yatmasın da ne verirse onu alırız2 gelirse 20 bine yakın 3 gelirse 30 bine yakın verir dost
Sorma piyasadaki borçları toplasak 2 ay rahat ederiz millet telefonu açmıyor artık. Instagram hesabını kapatan arkadaşlarım var borcunu atmamak icinKardes miktarlar kucuk ama ayip oluyor boyle borc diye isteyenler icin soyluyorum dagittigim oduller helali hos olsun hepsi tanidigimiz ama borc baska bisey
Kalabalık koşu ama buraya kadar gelmis burda gitmez insallahBakalım dost nasip kısmet,yatmasın da ne verirse onu alırız
Bol sans hic bakamadim bu milli maclar beni yatiriyor oynamiyorum zaten kasa da sikinti yarin ankaraya bakabilirsek bakicaz@Sansalo nasıl ?