Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Sansalo / İzmir Akşam Küçük Altılı

Kupon Miktarı
672
Kupon Oranı
1.01

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,435
1,274
113
1 geldi patladi benimki
Gecmis olsun nasip bide konu disi ama bugun issizlik maasi alipta borcunu odeyecek 8 arkadastan sadece @ygt4343 borcunu odedi ona tesekkur ederim herzaman bende kredisi acik bak odul olarak yolladiklarima lafim yok tanimadigim dm den yazan kiramadigim kisilere diyorum ayip oluyor arkadaslar kendiniz kaybedersiniz mesele para degil

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
839
1,437
93
Gecmis olsun nasip bide konu disi ama bugun issizlik maasi alipta borcunu odeyecek 8 arkadastan sadece @ygt4343 borcunu odedi ona tesekkur ederim herzaman bende kredisi acik bak odul olarak yolladiklarima lafim yok tanimadigim dm den yazan kiramadigim kisilere diyorum ayip oluyor arkadaslar kendiniz kaybedersiniz mesele para degil
Unut abi bosver issizlik paraları dede ve şeker de bitmiştir coktan

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
839
1,437
93
Kardes miktarlar kucuk ama ayip oluyor boyle borc diye isteyenler icin soyluyorum dagittigim oduller helali hos olsun hepsi tanidigimiz ama borc baska bisey
Sorma piyasadaki borçları toplasak 2 ay rahat ederiz millet telefonu açmıyor artık. Instagram hesabını kapatan arkadaşlarım var borcunu atmamak icin