Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Sansalo | Bursa Ekonomik 1.Altılı Ganyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
180
Kupon Oranı
1.01

jrhusojr06

Tek şansım vardı, kumarda yandı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,843
813
113
Beyler bugun iki arkadas blanks ve benim verdigim atlarla guzel kazanclar elde ettiler sonrada dedilerki biz bu kazanclari kendimiz kazandik biz burda bi dostluk ortami kurmaya calistik kimsenin parasinda pulunda gozumuz yok ben inaniyorum ki buraya gelen butun arkadaslarinda bizim kazancimizda gozu yok biz zaten zararda olsakda karda olsakda elimizden geleni yapiyoruz yeri geliyor kendimize kalmiyor ama dostlari boynu bukuk birakmiyoruz sizden tek ricam parayi cok seviyorsaniz benim konularima gelmeyin yazmayin paylasmayin kazanin yine disardan izleyin tuyolari kapin basin parayi alin ama bizim arkadasligimiza gelmeyin kardesim ben beklerdim ki bu iki arkadastan biz bugun sayenizde cok kazandik takip eden arkaadaslara biseyler atalim sizede bi altili yada bi oyun oynayalim kazanirsak bolusuruz yada sorarsin bi isteginiz varmi diye y kimse yanlis anlamasin ben wp a girsem 10 kisiye yazsam 2 saatte 100bin dolar gelir bizim ihtoyacimiz oldugundan degil yada varsayalim ihtiyacimiz var bunu kendinize yapmayin kardesim parayi cok seven parasiz gomulur bu arkadaslardan tek rican ikiside kendini biliyor benim konuma yazmayin kardesim ben sizi ocak disi yaptim biri zaten arkadasimiz degil kurnaz cakalin biri digerinide artik konularimda gormej istemiyorum ikiside kendini biljyor kalbizi kirdirmayin gelmeyin kardes disardan izler tuyolari kapar oynarsiniz helal olsun o sizin nasibiniz benim konuma yazmayin
banamı diyon abi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...