@kturgay varmi bi sikintin kardes saatlerdir kovaliyon bizdede kasa bitti ama cok muskuldeysen atayim sana ufak biseygol 1*1 oldu
@kturgay varmi bi sikintin kardes saatlerdir kovaliyon bizdede kasa bitti ama cok muskuldeysen atayim sana ufak biseygol 1*1 oldu
Bol şans abim çok yüksek deneme egt bu saatte çok sakatVarmi bisey kral ben slota kaciyom insanda ibne sansi olacak😆
takılıyorum ben öyle takip ediyorum işte seninde yoktur kalsın paran sende kral@kturgay varmi bi sikintin kardes saatlerdir kovaliyon bizdede kasa bitti ama cok muskuldeysen atayim sana ufak bisey
La zaten para yok diyom ki bi vegas balikcisi farm icimden oyle geliyo bi maks koysak da surda sevinsek tum arkadaslarlaBol şans abim çok yüksek deneme egt bu saatte çok sakat
Abi çok yoksa sporda az katla öyle geç istersenLa zaten para yok diyom ki bi vegas balikcisi farm icimden oyle geliyo bi maks koysak da surda sevinsek tum arkadaslarla
Vegasta olan vegastaLa zaten para yok diyom ki bi vegas balikcisi farm icimden oyle geliyo bi maks koysak da surda sevinsek tum arkadaslarla
Mac yokki kralAbi çok yoksa sporda az katla öyle geç istersen
Amed gollü geçer Kasımpaşa ve Trabzon'danda gol çıkar diye düşünüyorumLa zaten para yok diyom ki bi vegas balikcisi farm icimden oyle geliyo bi maks koysak da surda sevinsek tum arkadaslarla
Amedden bisey olmaz kardes 100 senedir olmamis trabzonda 1bucukta kalir diye dusunuyorumAmed gollü geçer Kasımpaşa ve Trabzon'danda gol çıkar diye düşünüyorum
Ne samin sekeri ne arabin yuzu amedden gelecek amedliliere gitsin😆Amedden bisey olmaz kardes 100 senedir olmamis trabzonda 1bucukta kalir diye dusunuyorum
iyiAmed gollü geçer Kasımpaşa ve Trabzon'danda gol çıkar diye düşünüyorum
2*5 olsun bagri ibisevicin kupon var 😁Amedden bisey olmaz kardes 100 senedir olmamis trabzonda 1bucukta kalir diye dusunuyorum
🤣🤣🤣🤣Ne samin sekeri ne arabin yuzu amedden gelecek amedliliere gitsin😆
Ibisevic kazansin atsinlar o zamaniyi
2*5 olsun bagri ibisevicin kupon var 😁
Hadi aslanim ben kacar bisey olursa yazarim ozelden
Bol şans abi tamamdırHadi aslanim ben kacar bisey olursa yazarim ozelden
Beyler bugun iki arkadas blanks ve benim verdigim atlarla guzel kazanclar elde ettiler sonrada dedilerki biz bu kazanclari kendimiz kazandik biz burda bi dostluk ortami kurmaya calistik kimsenin parasinda pulunda gozumuz yok ben inaniyorum ki buraya gelen butun arkadaslarinda bizim kazancimizda gozu yok biz zaten zararda olsakda karda olsakda elimizden geleni yapiyoruz yeri geliyor kendimize kalmiyor ama dostlari boynu bukuk birakmiyoruz sizden tek ricam parayi cok seviyorsaniz benim konularima gelmeyin yazmayin paylasmayin kazanin yine disardan izleyin tuyolari kapin basin parayi alin ama bizim arkadasligimiza gelmeyin kardesim ben beklerdim ki bu iki arkadastan biz bugun sayenizde cok kazandik takip eden arkaadaslara biseyler atalim sizede bi altili yada bi oyun oynayalim kazanirsak bolusuruz yada sorarsin bi isteginiz varmi diye y kimse yanlis anlamasin ben wp a girsem 10 kisiye yazsam 2 saatte 100bin dolar gelir bizim ihtoyacimiz oldugundan degil yada varsayalim ihtiyacimiz var bunu kendinize yapmayin kardesim parayi cok seven parasiz gomulur bu arkadaslardan tek rican ikiside kendini biliyor benim konuma yazmayin kardesim ben sizi ocak disi yaptim biri zaten arkadasimiz degil kurnaz cakalin biri digerinide artik konularimda gormej istemiyorum ikiside kendini biljyor kalbizi kirdirmayin gelmeyin kardes disardan izler tuyolari kapar oynarsiniz helal olsun o sizin nasibiniz benim konuma yazmayinSikti vegas balikcisi bi kere oyuna girmedi eritti yusek betten ororspunun oglu yoruldum be kardes🦍