3/7 yaziyoruz 1.altiliya suraya 1000 tane ikili alsam 26 lira veriyo cacik oldu3 geldi bana göre
3/7 yaziyoruz 1.altiliya suraya 1000 tane ikili alsam 26 lira veriyo cacik oldu3 geldi bana göre
Bugun yarislarin tadi yok acemi gibi kaybediyoruz ben yol alir3/7 yaziyoruz 1.altiliya suraya 1000 tane ikili alsam 26 lira veriyo cacik oldu
İnşallah gelirgelirmi
Çok iyi yakalamasssin hayırlı olsun benimde tek 7gelirmi
bozkırefesi korkutuyo biraz ama bakalımÇok iyi yakalamasssin hayırlı olsun benimde tek 7
Cok rahat kazanir bana goregelirmi
gozpinari GS güzel görünüyor padok dabozkırefesi korkutuyo biraz ama bakalım
Harika oynamışsın gelecek inşallahgelirmi
valla şunu aldım bi tek bundan başkakarataş piçlik yapmaz inş çok güzel yakalamışsın inş çifte vs ekmeğii yemişsnidir tek kupon buysa üzer
Iki rakibi var 1 ve 2 ikisindende daha iyi at karatasta bugunlerde iyi biniyor 50 gun ara vermis ankaranin agir kumunda cok iyi bi galop yapmis gelmezse cok buyuk sanssizlik dort ati tek tek bilmek heleki bursada her babayigidin harci degil faydamiz olduysa helal olsun kazanir gibigelirmi
Altiliyi da oynasan misli fena para kacirmissinvalla şunu aldım bi tek bundan başka
sen diyosan gelir abiIki rakibi var 1 ve 2 ikisindende daha iyi at karatasta bugunlerde iyi biniyor 50 gun ara vermis ankaranin agir kumunda cok iyi bi galop yapmis gelmezse cok buyuk sanssizlik dort ati tek tek bilmek heleki bursada her babayigidin harci degil faydamiz olduysa helal olsun kazanir gibi
ben bi tek sabit ihtimalli ganyan oynuyorum reis diğerlerini hiç oynamadım sabit çıktığından beriAltiliyi da oynasan misli fena para kacirmissin
vergiye girmedi mi bu ?valla şunu aldım bi tek bundan başka
iyide yakaliyorsunben bi tek sabit ihtimalli ganyan oynuyorum reis diğerlerini hiç oynamadım sabit çıktığından beri
Baba sen naptın ya bravovalla şunu aldım bi tek bundan başka
Bol şansvalla şunu aldım bi tek bundan başka
vergiye girmedi mi bu ?
bitalihten oynuyorum orda vergi kesintisi yokvergiye girmedi mi bu ?