- 8,603
- 3,864
- 113
Bol şanslar dostIsteyen denesin kupon son ayaga karatasa bakar yanina 1 ve 2 eklerseniz tutar
Bol şanslar dostIsteyen denesin kupon son ayaga karatasa bakar yanina 1 ve 2 eklerseniz tutar
Ganyan bile alınırmisAltılı yapsam tek atardım muhtemelen 7ye sağlık olsun abi
7/2bitiremedik 100 tane vardiAltılı yapsam tek atardım muhtemelen 7ye sağlık olsun abi
Buraya bütçe olsa 7ye çok güzel oyun kurulurdu 4-5 atla kapatirdik da dün bizim kuponda gelmedi şans yok7/2bitiremedik 100 tane vardi
Bes oynamazdimBuraya bütçe olsa 7ye çok güzel oyun kurulurdu 4-5 atla kapatirdik da dün bizim kuponda gelmedi şans yok
7 arkası 3 5 2 kapatırdim abi benBes oynamazdim
Bu yarisi 3 kazanir arkasi 5 olabilir3 ve yukarı ingilizler şartlı 4
KUM= PLASELER ÇOK ŞANSLI HAFİF KİLOLU ATLARIN ŞANSI % 20
Normal şartlarda fovarinin kazanma şansı çok yüksek 1-2-3 dışına çıkmaz ama tuttuğunuz süpr.at.dik.PLASELER ÇOK ŞANSLI HAFİF KG % 20 ŞANSI VAR
4 can alus hem galop hem kilo herşeyiyle surdirek tek at
4 arkası 3-2 olabilir
Parayi bitirdik biyere yazdim 15 dakika icinde gelmezse ben kacar4 can aluş aldı
Son 100 var 50 atayım mı Kıvançbeye sabit 40 oranJokey Cemal paso akrabam tjkya biz yerleştirdik suprizleri bombaları var dikkat
Şu aralar konuşmuyoruz normalde arar abi bu atı getirebilirim derdiSon 100 var 50 atayım mı Kıvançbeye sabit 40 oran
Şansına attim dost 45 lira ganyanŞu aralar konuşmuyoruz normalde arar abi bu atı getirebilirim derdi