Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Sansalo | Altılı Ganyan

Kupon Miktarı
1340
Kupon Oranı
1.00

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
1,391
113
Beyler İstanbul yarışlarına güzel Bi kupon yaptım yüzde 90 içerde dileyen arkadaşlar linkten ortak olabilir. Referans linki değildir yasal atyarışı sitesinin ortak kupon linkidir 1/10 luk paylarla ortak olunabilir

Kupon miktarı 1340₺
Kupon oranı 1.00
Kupon kazancı 1340₺

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,992
113
Beyler İstanbul yarışlarına güzel Bi kupon yaptım yüzde 90 içerde dileyen arkadaşlar linkten ortak olabilir. Referans linki değildir yasal atyarışı sitesinin ortak kupon linkidir 1/10 luk paylarla ortak olunabilir
İlk ayak o at zor be kardeşim özürlü resmen çok da ağır favori çıkmış ilginç

snorkelx13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,602
643
113
Güzel kupon Ayhan 2 kez binmiş ata.
1. Ayakta..
Bu sefer getirir gibi.
Handikapta da iyi.

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,992
113
Ben (8)Marqiues Lafayette tek oynıycam kazanır bu at

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
366
83
İlk koşu 4 numara orjin iyi atsahibi de iyi iskalamayin bence

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
1,391
113
Bütün paylar satılmıştır alan arkadaşlara bol şans ikramiye miktarına göre dağıtım yapılabilir ayrıca kuponun tutması durumunda ikramiye nin yüzde ellisi kadarda at yarışı comdan hediye

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,569
701
113
Bol şans