- 2,565
- 701
- 113
O değil de kupon görüntülenmiyor 
Inşallah kardeşim..Zorda olsa kazandı 1 de bir inşallah yıktığımız yerlerde sürpriz geldi
Bol şans diliyorum dostumBeyler İstanbul yarışlarına güzel Bi kupon yaptım yüzde 90 içerde dileyen arkadaşlar linkten ortak olabilir. Referans linki değildir yasal atyarışı sitesinin ortak kupon linkidir 1/10 luk paylarla ortak olunabilir
![]()
Kupon Detay | atyarışı.com
At Yarışı Kupon Detay Sayfası ile Kupon Detaylarını Görüntüleyebilirsiniz atyarışı.com At Yarışında Yeni Bir Seviyensn.page.link
İkide iki 10 ganyan geldi üçüncü ayak 6 gelirse bu iş olurInşallah kardeşim..
Kuponu ss inide vermiyor üçüncü ayak 6 tek gerisi dolu doluO değil de kupon görüntülenmiyor![]()
Eşşekler gelsinKuponu ss inide vermiyor üçüncü ayak 6 tek gerisi dolu dolu
Hepsi yazdığımız yerde favori geldi cacık oldu güzelim altılı ama bende bide 10 misli varEşşekler gelsin![]()
Son iki ayak kaldı 5 ayakta güzel oran gelse bari son ayak kapalı mı?Hepsi yazdığımız yerde favori geldi cacık oldu güzelim altılı ama bende bide 10 misli var
Tutsunda hocam zevki yeterHepsi yazdığımız yerde favori geldi cacık oldu güzelim altılı ama bende bide 10 misli var
6 at varSon iki ayak kaldı 5 ayakta güzel oran gelse bari son ayak kapalı mı?
Burda 12579101215 son ayakta da 6 at var bide bende ortaksız 10 misli var burası 4 at son tekTutsunda hocam zevki yeter
Yazdığın gibi gelsin hocam mislisi de güzel 👍Burda 12579101215 son ayakta da 6 at var bide bende ortaksız 10 misli var burası 4 at son tek
Bol şans ben burda 2 yi tek tutuyorum mavişim kızını ama sahada 15 diyip duruyorlarBurda 12579101215 son ayakta da 6 at var bide bende ortaksız 10 misli var burası 4 at son tek
15 sürpriz bekliyorumBurda 12579101215 son ayakta da 6 at var bide bende ortaksız 10 misli var burası 4 at son tek
Büyük altılı cacık oldu ama sonda flying Joe gelirse 10 misli var misli kupon gelirse konuyu baştan beri takip eden arkadaşlara miktara göre Bi Bolşans parası atıcamYazdığın gibi gelsin hocam mislisi de güzel 👍
Flying kor ayrılda gelBüyük altılı cacık oldu ama sonda flying Joe gelirse 10 misli var misli kupon gelirse konuyu baştan beri takip eden arkadaşlara miktara göre Bi Bolşans parası atıcam
7 geldi umarım vardır hocamBüyük altılı cacık oldu ama sonda flying Joe gelirse 10 misli var misli kupon gelirse konuyu baştan beri takip eden arkadaşlara miktara göre Bi Bolşans parası atıcam
Olsa bile kendini kurtarmaz kanka bu seferlik olmadı destekleyen arkadaşlara teşekkür7 geldi umarım vardır hocam![]()
Bol şansOlsa bile kendini kurtarmaz kanka bu seferlik olmadı destekleyen arkadaşlara teşekkür