Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Sansalo | Altılı Ganyan Veliefendi 1.

Kupon Miktarı
252
Kupon Oranı
1.01

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,434
1,274
113
Ben herkese atıyorum kardeş sen rahat ol geçen 150 bin aldım 20 bin dağıttım görmüşsündür biz söz verip te atmamazlık yapmayız sen gayet iyi biliyorsun neyse herkese bol şans
Evet kardes ben 167 bin aldim sana atamadim atacakdim yazdigin mesajlara tutuldum haklisin ama bu sekilde gelipte benimle sidik yaristtirirsan hep kaybedersin ayip sana

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,220
2,991
113
Evet kardes ben 167 bin aldim sana atamadim atacakdim yazdigin mesajlara tutuldum haklisin ama bu sekilde gelipte benimle sidik yaristtirirsan hep kaybedersin ayip sana
Ne nispeti yapcam 43 yaşında adamım ben arkadaş 8 den yattık deyince ona attım ben geçen benim konumda muhabbet vardı çocuk muyuz biz

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
839
1,437
93
@Sansalo @Yildiraygs87

Bosverin beyler ikinizde kazanmışsınız afiyet olsun, Yıldıray bu konu Sansalo nun konusu tepkiyi bile bile atman hoş değil mazide bisey yaşanmışsa mazide kaldı, kimse kimseye para atmak zorunda degil gönlünden geçen atar zaten ulaşıp, At işi zor iş millet kaybetti son ayaktan gerilmeye gerek yok çok istiyorsan yeni bir konu açıp kuponunu paylasabilirsin ordan katılmak isteyen muhabbete katılabilir.

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,434
1,274
113
@Sansalo @Yildiraygs87

Bosverin beyler ikinizde kazanmışsınız afiyet olsun, Yıldıray bu konu Sansalo nun konusu tepkiyi bile bile atman hoş değil mazide bisey yaşanmışsa mazide kaldı, kimse kimseye para atmak zorunda degil gönlünden geçen atar zaten ulaşıp, At işi zor iş millet kaybetti son ayaktan gerilmeye gerek yok çok istiyorsan yeni bir konu açıp kuponunu paylasabilirsin ordan katılmak isteyen muhabbete katılabilir.
Gardas ben kazanmadim bir kac arkadas sayemde iyi kazandi ben kazanmadim bu yildiray firsat koluuyodu bak ben kazandim sana atmadim demek icin ben ona daha once soz verip atmamistim kendini tatmin ediyor koca adam siktiret ocak disi kaldi bos adam

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Gardas ben kazanmadim bir kac arkadas sayemde iyi kazandi ben kazanmadim bu yildiray firsat koluuyodu bak ben kazandim sana atmadim demek icin ben ona daha once soz verip atmamistim kendini tatmin ediyor koca adam siktiret ocak disi kaldi bos adam
🤣🤣🤣🤣