Herkes senin gibi kral miGardas 17 bin veriyo madem kazandin konudan iki uc arkadasa biseyler atta millet adam gorsun
Ben herkese atıyorum kardeş sen rahat ol geçen 150 bin aldım 20 bin dağıttım görmüşsündür biz söz verip te atmamazlık yapmayız sen gayet iyi biliyorsun neyse herkese bol şansGardas 17 bin veriyo madem kazandin konudan iki uc arkadasa biseyler atta millet adam gorsun
@Yildiraygs87 bide beni engellemis gelme gardas benim konuma nispet yapar gibi birinci altili birinci besliden niye az verdi biliyon mu amina koyduk 5 arkadasta ondanGardas 17 bin veriyo madem kazandin konudan iki uc arkadasa biseyler atta millet adam gorsun
Bol şans Allah daha çok versin Allah herkesin kalbine göre versin gözü olanın da gözüne skym@Yildiraygs87 bide beni engellemis gelme gardas benim konuma nispet yapar gibi birinci altili birinci besliden niye az verdi biliyon mu amina koyduk 5 arkadasta ondan
Evet kardes ben 167 bin aldim sana atamadim atacakdim yazdigin mesajlara tutuldum haklisin ama bu sekilde gelipte benimle sidik yaristtirirsan hep kaybedersin ayip sanaBen herkese atıyorum kardeş sen rahat ol geçen 150 bin aldım 20 bin dağıttım görmüşsündür biz söz verip te atmamazlık yapmayız sen gayet iyi biliyorsun neyse herkese bol şans
Atsana görelim yap bi dagitimBen herkese atıyorum kardeş sen rahat ol geçen 150 bin aldım 20 bin dağıttım görmüşsündür biz söz verip te atmamazlık yapmayız sen gayet iyi biliyorsun neyse herkese bol şans
Ben gazla çalışmıyom be biladerim gece kumarda baya zarar var artı ya geçersek yaparızAtsana görelim yap bi dagitim
Ne nispeti yapcam 43 yaşında adamım ben arkadaş 8 den yattık deyince ona attım ben geçen benim konumda muhabbet vardı çocuk muyuz bizEvet kardes ben 167 bin aldim sana atamadim atacakdim yazdigin mesajlara tutuldum haklisin ama bu sekilde gelipte benimle sidik yaristtirirsan hep kaybedersin ayip sana
Tebrikler allah daha cok versin@Yildiraygs87 bide beni engellemis gelme gardas benim konuma nispet yapar gibi birinci altili birinci besliden niye az verdi biliyon mu amina koyduk 5 arkadasta ondan
Yanlış anlama fazla değil daha dağıtımını görmedim ama @Sansalo sagolsun hep görüyorum dağıttığını ve 5 kişiye 250 dağıtımdan birşey eksilmezBen gazla çalışmıyom be biladerim gece kumarda baya zarar var artı ya geçersek yaparız
3 kişiye attım hadi sen de iban at gönlün olsun görmüş olursun attığımızı daYanlış anlama fazla değil daha dağıtımını görmedim ama @Sansalo sagolsun hep görüyorum dağıttığını ve 5 kişiye 250 dağıtımdan birşey eksilmez
Teşekkürler attım kesene bereket3 kişiye attım hadi sen de iban at gönlün olsun görmüş olursun attığımızı da
Yolladım bol şansTeşekkürler attım kesene bereket
Kesene bereket dostumYolladım bol şans
Gardas ben kazanmadim bir kac arkadas sayemde iyi kazandi ben kazanmadim bu yildiray firsat koluuyodu bak ben kazandim sana atmadim demek icin ben ona daha once soz verip atmamistim kendini tatmin ediyor koca adam siktiret ocak disi kaldi bos adam@Sansalo @Yildiraygs87
Bosverin beyler ikinizde kazanmışsınız afiyet olsun, Yıldıray bu konu Sansalo nun konusu tepkiyi bile bile atman hoş değil mazide bisey yaşanmışsa mazide kaldı, kimse kimseye para atmak zorunda degil gönlünden geçen atar zaten ulaşıp, At işi zor iş millet kaybetti son ayaktan gerilmeye gerek yok çok istiyorsan yeni bir konu açıp kuponunu paylasabilirsin ordan katılmak isteyen muhabbete katılabilir.
🤣🤣🤣🤣Gardas ben kazanmadim bir kac arkadas sayemde iyi kazandi ben kazanmadim bu yildiray firsat koluuyodu bak ben kazandim sana atmadim demek icin ben ona daha once soz verip atmamistim kendini tatmin ediyor koca adam siktiret ocak disi kaldi bos adam