Neyse kazanmak iyidir 10bini koydun cebedoğru söylüyorsun abi çevremdeki herkes öyle diyor da bende sabit ihtimalli çıktığından beri vazgeçemiyorum bi türlü
Neyse kazanmak iyidir 10bini koydun cebedoğru söylüyorsun abi çevremdeki herkes öyle diyor da bende sabit ihtimalli çıktığından beri vazgeçemiyorum bi türlü
Bol şans abi şimdi gördüm sayfa atlamışIkinci altili
Tebrikler dostgeçilmez bence
Bizim altilibcacik oldu ama senin icin iyi olmus bolsansgeçilmez bence
dost sana bi sigara ikram etmek isterim içiyosan özelden yazarsanTebrikler dost
Eyvallah dostdost sana bi sigara ikram etmek isterim içiyosan özelden yazarsan
abi sanada bira yada sigara ikram edebilirim özelden yazarsanBizim altilibcacik oldu ama senin icin iyi olmus bolsans
Kardesim bira yada sigarayi bosver tesekkur ederimabi sanada bira yada sigara ikram edebilirim özelden yazarsan
Saol kardesim dusunmen yeter benim veresiye sansim var tesekkur ederim ama bi bolsans atayim diyosan sana bi 4lu ganyan vereyim ufak bisey onu yatir tutarsa bolusuruz sen ben blanksabi sanada bira yada sigara ikram edebilirim özelden yazarsan
ver abiKardesim bira yada sigarayi bosver tesekkur ederim
Saol kardesim dusunmen yeter benim veresiye sansim var tesekkur ederim ama bi bolsans atayim diyosan sana bi 4lu ganyan vereyim ufak bisey onu yatir tutarsa bolusuruz sen ben blanks
aman dülo geçilmez o grupta bence dost@jrhusojr06 saat 17.00 bekle tabela koşusu 3 numarayı yık parayı kaldır dost
Dost kaç gündür tabelalar patlıyor herkes daha patlamaz diyor ama patlamaya devam edecek benim tahminim bu yönde ama sen neye güveniyor ya da inanıyorsan onu yap her zamanaman dülo geçilmez o grupta bence dost
2.3/1.3/1/1.4.5 25 misli atver abi
bol şans abi2.3/1.3/1/1.4.5 25 misli at