Ben 1 oynayacaktim yetismediOoooo 8 geldi oda oluru vardi
Ben 1 oynayacaktim yetismediOoooo 8 geldi oda oluru vardi
Olmuş bu seferbu sefer olsun
Bende ortak takipçi olabilirmiyüm@stalleno @jrhusojr06 yapalimmi bi ortak altili
Valla bende şuan bütçe yok Kocaeli'de büyük paraya gitmez gibi tam bakmadim ama@stalleno @jrhusojr06 yapalimmi bi ortak altili
Ankara 2. Yapalim dedim de jr dende ses cikmadi ben kendim deniyorum biseylerValla bende şuan bütçe yok Kocaeli'de büyük paraya gitmez gibi tam bakmadim ama
Rastgele fazla açılma bence bu 2. Şi kupon parasını vermeyebilirAnkara 2. Yapalim dedim de jr dende ses cikmadi ben kendim deniyorum biseyler
4. Ayakta 5 numarayı sablonunda bulundur yazmanı öneririmAnkara 2. Yapalim dedim de jr dende ses cikmadi ben kendim deniyorum biseyler
Zaten kasa az orta halli bisey yapiyim para attim simdi yetisirseRastgele fazla açılma bence bu 2. Şi kupon parasını vermeyebilir
@stalleno @jrhusojr06 yapalimmi bi ortak altili
Bol şansşunları oynadım
he ya en az para veren geldiBanadeniz gelmiş
Kazanmisin da 6 basip 10 almisin kralşunları oynadım
kar cebe yakışır napalım abiKazanmisin da 6 basip 10 almisin kral
bol şans abiIkinci altili
Uc ata 6000 basmisin buraya 3 at yazip 6000lik altili yapsan aksama belki milyonluk olurdun oyun stratejin iyi degilkar cebe yakışır napalım abi![]()
doğru söylüyorsun abi çevremdeki herkes öyle diyor da bende sabit ihtimalli çıktığından beri vazgeçemiyorum bi türlüUc ata 6000 basmisin buraya 3 at yazip 6000lik altili yapsan aksama belki milyonluk olurdun oyun stratejin iyi degil