Sanmiyorum ciddi bisey yokİlk düşen atın jokeyi ikinci düşen atın altında kaldı galiba
Sanmiyorum ciddi bisey yokİlk düşen atın jokeyi ikinci düşen atın altında kaldı galiba
Yok lan ciddi bisey olabilir sakat dusmus ercanİlk düşen atın jokeyi ikinci düşen atın altında kaldı galiba
adamlari niye dovdunki dayı ayağını kirdin burnunu kirdin Allah yanına bırakmaz ki bu yaptiklarini keşke yapmasamiydin diycem pismanlikta yok gerçi ne diyim Allah şifa versin yinedeBeni hafife almayın beni hastalık bitirdi burda ölümüm çok yakın anlı ağınız bu atyarisi hastalık lanet oynamayin
nasip be abiDisari sapti saglam gidiyordu tuta tuta
Hep bu arkadaş yüzünden oldu :; ()Erkuta donunuza kadar basın benden size harçlık oldun
Bi donumuz vardı o da gittiHep bu arkadaş yüzünden oldu :; ()
At direk üstüne düştü de haber yok TJK Tv'deYok lan ciddi bisey olabilir sakat dusmus ercan
Sendeki cesaret ve para olunca bende olsaydı ne atlar çıkartıyorum 20 lira ganyanli ama ganyan basmiyorum gelsede gelmesede paraya kiyamiyordum. Sen sağlam oynuyorsun tek kalem 3-5 atıyorsun her kosuya 2 gündür bakıyorumdanasip be abi
Bisey olmz allahin izniyleAkşamüstü düşer haberlere
Gelecek atı getirmeye ni her Jokey dayak yer. Bu hep boyledi şimdi yok artık hepsi mafya var arkasındaadamlari niye dovdunki dayı ayağını kirdin burnunu kirdin Allah yanına bırakmaz ki bu yaptiklarini keşke yapmasamiydin diycem pismanlikta yok gerçi ne diyim Allah şifa versin yinede
4 ayakta iki don parasını cikartriz rahat ol 🤓Bi donumuz vardı o da gitti
bekliyoruz wolking4 ayakta iki don parasını cikartriz rahat ol 🤓
öyle reis ben ganyancıyım altılı 5 li oynamıyorumSendeki cesaret ve para olunca bende olsaydı ne atlar çıkartıyorum 20 lira ganyanli ama ganyan basmiyorum gelsede gelmesede paraya kiyamiyordum. Sen sağlam oynuyorsun tek kalem 3-5 atıyorsun her kosuya 2 gündür bakıyorumda
Haketmis o zamanGelecek atı getirmeye ni her Jokey dayak yer. Bu hep boyledi şimdi yok artık hepsi mafya var arkasında
Bilgi nerden dostErcan Çankaya ile Özcan yıldırım öldü çok şükür