- 2,956
- 1,500
- 113
Biz sen kaybetme derdindeyiz 🤣4 lüyü izleyim bari son ayağı heyecan yaşayalım sizde benden kurtulmaya ne meraklısınız![]()
Biz sen kaybetme derdindeyiz 🤣4 lüyü izleyim bari son ayağı heyecan yaşayalım sizde benden kurtulmaya ne meraklısınız![]()
oo dolarla çalışıyon demek abi@stalleno simdi bi abim 3000 dolar yolladi hazir ol yarina bultenini al calis kasa 40bin hedef tevzii😆
Biliyom dost takılıyomBiz sen kaybetme derdindeyiz 🤣
Helal lan sana gozu tok adamsin sikmeye gelmemissin seviyorum lan 3unuzudeYok be hocam teşekkür ederim sen bı büyük altılı bulsan olur bı tatlini yerizde bulmadan almam inşallah yarına güzel bir oyunla iyi bir ikramiye denk gelse
O nasil laf lan dolarla calisiyon rusmuyuz biz🦍oo dolarla çalışıyon demek abi![]()
bizim gönlümüz kendimizden zengin abiHelal lan sana gozu tok adamsin sikmeye gelmemissin seviyorum lan 3unuzude
tövbe abi bu arada rusyada yarış varmı acaba bi sabit ganyan iyi giderdiO nasil laf lan dolarla calisiyon rusmuyuz biz🦍
Bugün Ankara'da 4. Ayak yüzde 80 agfyi yıkıyordum 2 Numara 200 basicaktimki yetişemedim sabit Ganyanda 50 di ganyani ben yetissem 10 k alırdım sen oynasan minimum 1 k basiyorsun 50 k cepteydiBiliyom dost takılıyom![]()
evet reis valla oynardım da bi anda iş çıkardılar başımıza ankarada baş almak zorunda kaldık :/Bugün Ankara'da 4. Ayak yüzde 80 agfyi yıkıyordum 2 Numara 200 basicaktimki yetişemedim sabit Ganyanda 50 di ganyani ben yetissem 10 k alırdım sen oynasan minimum 1 k basiyorsun 50 k cepteydi
Onlara sabit olmaz sirali 3lu yapican grup bahsi😆tövbe abi bu arada rusyada yarış varmı acaba bi sabit ganyan iyi giderdi![]()
2361014Son ayak 4 lude kimler bekleniyor kuponda
4 lü gelirse bana rus karı getir abi o zamanOnlara sabit olmaz sirali 3lu yapican grup bahsi😆
Ben 200 le acaba İzmir yapsam diye programa bakarken bu son ayakta 2 numarayı gözüme kestirmistim o gelir insallah2- RİNGO RİNGO
3- URANIA
6- ALSAMA HAZİN
10- RAMONA
14- SLIM SHADY
Olum sen niye boyle sakat sakat konusuyon menajermiyim lan ben🦍4 lü gelirse bana rus karı getir abi o zaman![]()
Eskiden bu gelen atları toplama çıkarma yapiliyrodu hâlâ toplama çıkarma ise yariyormu 😆2361014
Bende de ringo ringo çıktı ama ikramiye için eşek lazımBen 200 le acaba İzmir yapsam diye programa bakarken bu son ayakta 2 numarayı gözüme kestirmistim o gelir insallah
Evet herzamanEskiden bu gelen atları toplama çıkarma yapiliyrodu hâlâ toplama çıkarma ise yariyormu 😆