- 2,956
- 1,500
- 113
3 geldiiii
Aferin aslanim aferin kocum aferin pehlivanim😆aldı aldı
ilk kurşunumuz başarılı3 geldiiii
Teşekkür ederim düşünmen yeterli sigarayı biraktim
Senin kumarin burda biter son ayak kerhanede biter ondan sonrada diyarbakir var sen abini dinle sabirilk kurşunumuz başarılı![]()
Bence de dost kısa günün karı üzülüyorduk daha iyisi oldu herseyde bir hayırneyse yeter bugünlük tek kurşun diyarbakır memleketim ama yarışlarından nefret ediyom![]()
giderim şimdi bi mekana fenerin maçını izlerim yoksa diyarbakır s2p atabilir bizi bi kenaraSenin kumarin burda biter son ayak kerhanede biter ondan sonrada diyarbakir var sen abini dinle sabir
bol şans reisŞu Diyarbakır baslasada ilk ayaktan yatıp takibi bıraksak :;;()))
Guzel bi spor kuponu yap soyle 4 yada 5 oran 3 yada 4 bin at got macini izle hem kumar zevkini al hem belki kupon tutar hemde sosyallesirsin hadi seni gormeyim buralarda😁giderim şimdi bi mekana fenerin maçını izlerim yoksa diyarbakır s2p atabilir bizi bi kenara![]()
ooo yaptık onu abiGuzel bi spor kuponu yap soyle 4 yada 5 oran 3 yada 4 bin at got macini izle hem kumar zevkini al hem belki kupon tutar hemde sosyallesirsin hadi seni gormeyim buralarda😁
Sen iban at ben senin diyarbakir kuponunun parasini atayim yarina sermaye yaparsinŞu Diyarbakır baslasada ilk ayaktan yatıp takibi bıraksak :;;()))
2 de bira ic oh missssooo yaptık onu abi
He dortlude nerden baksan benim esseklerle 10 bin verir onunda yarina kupon parasi yapariz bi ihtiyaci olanada bolustururz@Sansalo abi senin 4 lüde son ayağa kalmış he
Yok be hocam teşekkür ederim sen bı büyük altılı bulsan olur bı tatlini yerizde bulmadan almam inşallah yarına güzel bir oyunla iyi bir ikramiye denk gelseSen iban at ben senin diyarbakir kuponunun parasini atayim yarina sermaye yaparsin