Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Sansalo | Altılı Ganyan Ankara 1.Altılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
4200
Kupon Oranı
1.01

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,955
1,500
113
Kursunili %72 agf hadi yıkıl

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,955
1,500
113
Vedat abişi beğeniyorum normalde, 92 handikap gruptan ayrı bi ata biniyor ama sabitte 1.05 edecek bir koşu değil

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,294
113
Vedat abişi beğeniyorum normalde, 92 handikap gruptan ayrı bi ata biniyor ama sabitte 1.05 edecek bir koşu değil
Bu kursunilinin kisa sprinti var tam zamaninda atip bianda tum grubu gecmesi lazim sprinti tutturamazsa yada yaninda direnen bi at olunca kusuyor devam edemiyor insallah demirhazalimla sakarbasi kizi birbirini bozmaz

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,955
1,500
113
Bu kursunilinin kisa sprinti var tam zamaninda atip bianda tum grubu gecmesi lazim sprinti tutturamazsa yada yaninda direnen bi at olunca kusuyor devam edemiyor insallah demirhazalimla sakarbasi kizi birbirini bozmaz
Hayırlısı abi bana göre her ihtimale açık koşu zaten 5 gelirse kimse mutlu olmaz

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,294
113
Kursunilinin son birinciligi 1 yil once zor kazanan bi at ama grup cok zayif ya nasip once bi uc dort boy startta birakalim

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,955
1,500
113
3-5 alacak yine altılı oynucak aynı yere gider o para 😂

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
1,113
113
Bu Vedat abis böyledir geçen söyledim hiç haz almıyorum artık bundan, Gider yüzde 90 agfyi yıkar burda yüzde 70 o getirmez iyi oldu senin kupon için

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,955
1,500
113
Sıkıştı baya erken kamciya başladı son 800de vurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...