- 2,955
- 1,500
- 113
Kursunili %72 agf hadi yıkıl
bu kurşuniliyi yıkmamız lazım bende deniycem bişeylerSimdi altilinin zort dedigi yer kusuniliyi iyi bi essek gecerse parayi aliriz tabi bide son var
Brocan bol şans umarım son 3 ayak paket olur yoksa kupon parasını vermez 🤞🏽🤞🏽Bol sans beyler altili para vermeyebilir ona gore yapin kuponlari
Ufak ufak serpistir zaten senin tarzda böyle para kazanırsın bol şansbu kurşuniliyi yıkmamız lazım bende deniycem bişeyler
Dün tabela yıkıldı sana söylediğim sen yoktunUfak ufak serpistir zaten senin tarzda böyle para kazanırsın bol şans
Cok saldirma 73 agf almis ikimizide paket eder😆 sakince oyna bencebu kurşuniliyi yıkmamız lazım bende deniycem bişeyler
yıkılsın bu seferde %72Vedat abişi beğeniyorum normalde, 92 handikap gruptan ayrı bi ata biniyor ama sabitte 1.05 edecek bir koşu değil
Bu kursunilinin kisa sprinti var tam zamaninda atip bianda tum grubu gecmesi lazim sprinti tutturamazsa yada yaninda direnen bi at olunca kusuyor devam edemiyor insallah demirhazalimla sakarbasi kizi birbirini bozmazVedat abişi beğeniyorum normalde, 92 handikap gruptan ayrı bi ata biniyor ama sabitte 1.05 edecek bir koşu değil
Hayırlısı abi bana göre her ihtimale açık koşu zaten 5 gelirse kimse mutlu olmazBu kursunilinin kisa sprinti var tam zamaninda atip bianda tum grubu gecmesi lazim sprinti tutturamazsa yada yaninda direnen bi at olunca kusuyor devam edemiyor insallah demirhazalimla sakarbasi kizi birbirini bozmaz
Kursunilinin son birinciligi 1 yil once zor kazanan bi at ama grup cok zayif ya nasip once bi uc dort boy startta birakalimBu kursunilinin kisa sprinti var tam zamaninda atip bianda tum grubu gecmesi lazim sprinti tutturamazsa yada yaninda direnen bi at olunca kusuyor devam edemiyor insallah demirhazalimla sakarbasi kizi birbirini bozmaz
Nasil olmaz kral nufusun yarisi tek oynadi harcligina bakacakHayırlısı abi bana göre her ihtimale açık koşu zaten 5 gelirse kimse mutlu olmaz
Abi bu gelirse zaten altılı hakkı bokunu kurtarmaz ya bırak millet para kazansın 😂Nasil olmaz kral nufusun yarisi tek oynadi harcligina bakacak