Önce güzel bir banyo yapıp rahatlıyorsun sonra tek maç oynuyorsun win .dMrb arkadaşlar son 15 gündür bütün kuponlar son maç bir golden gidiyor yatiyor aklımı kaçırcam artık bu nedir böyle birsey hiç olmadı şimdiye kadar bu sansizligi nasil kırarız delircem artık valla delircem
Mrb arkadaşlar son 15 gündür bütün kuponlar son maç bir golden gidiyor yatiyor aklımı kaçırcam artık bu nedir böyle birsey hiç olmadı şimdiye kadar bu sansizligi nasil kırarız delircem artık valla delircem
[/QUOTE
Şerefsiz g.antep maçını izleseydin böyle konusmazdin sırf sana değil hepimiz aynıyız kardeşim 1000 TL kupon yaptım son maç g.antep üst kaçırdığı golleri görsen kale agizlarinda kendini asarsin hayla sınırı üstümde duruyor ..
Cingan lazım bende arıyorumMrb arkadaşlar son 15 gündür bütün kuponlar son maç bir golden gidiyor yatiyor aklımı kaçırcam artık bu nedir böyle birsey hiç olmadı şimdiye kadar bu sansizligi nasil kırarız delircem artık valla delircem
Banyo abdest gusül inanç sorun yok onlar sağlamÖnce güzel bir banyo yapıp rahatlıyorsun sonra tek maç oynuyorsun win .d
Gökçen ayıp ama abicimKurşun döktür yada sıktır
Hocam 2 maçlık kupon yap iki maça da toplam 0.5 üst de 10 tl bas benim böyle olunca bu totemi yapıyorumMrb arkadaşlar son 15 gündür bütün kuponlar son maç bir golden gidiyor yatiyor aklımı kaçırcam artık bu nedir böyle birsey hiç olmadı şimdiye kadar bu sansizligi nasil kırarız delircem artık valla delircem
Mantıklı oyna mesela bugünki arsenal maçı ev yedek depin 1 golü bankoydu ve ya brentford maçı kg var ikiside gol atmayı seven takım bugünki real maçı 3.5 alt bankoydu 3 5 üstün oranı baya yüksekti mantık yürütMrb arkadaşlar son 15 gündür bütün kuponlar son maç bir golden gidiyor yatiyor aklımı kaçırcam artık bu nedir böyle birsey hiç olmadı şimdiye kadar bu sansizligi nasil kırarız delircem artık valla delircem
Öyle olsa ali koç şampiyon olurdu şans başka birseyDün gece nba ev 101.5 üste 20 k oynadim son 9 dk da 8 sayı çıktışans zenginin yanında
Kardeşin Real üst atalanta üst g Antep üst Efes 1 Allah belasını versin gebersin hepsi bile bile hele o Halil varya Halil bu kadar bencil serefsiz bir oyuncu olamaz izlediysen bomboş yan tarafa verseler boş kale 6 7 olck maç alt oldu yattık siniri ni atamıyorum keşke maçı izlemeeseydim de bu sinirim olmasaydıTamda o işte az önce yattım maç atalanta 5.5 üst Antep 2.5 üst
Halil hep öyle izlemedim maci ama aynı ziyec gibi bencil ve aud cuKardeşin Real üst atalanta üst g Antep üst Efes 1 Allah belasını versin gebersin hepsi bile bile hele o Halil varya Halil bu kadar bencil serefsiz bir oyuncu olamaz izlediysen bomboş yan tarafa verseler boş kale 6 7 olck maç alt oldu yattık siniri ni atamıyorum keşke maçı izlemeeseydim de bu sinirim olmasaydı
İki maçtan fazla oynama birde mutlaka BUZ HOKEYİ oyna oranları da güzelMrb arkadaşlar son 15 gündür bütün kuponlar son maç bir golden gidiyor yatiyor aklımı kaçırcam artık bu nedir böyle birsey hiç olmadı şimdiye kadar bu sansizligi nasil kırarız delircem artık valla delircem
Ligde 2 puanlı Adana Demir, Beşiktaşı yeniyor. Bu işlere malını mülkünü basan adam kafayı sıyırır. Aslında belliydi böyle olacağı. Beşiktaş kazanıra 1.50 oran veriyordu. Genelde açılan oran fazla gibi gözüküyorsa maç bitince aslında fazla olmadığını anlıyorsun. Pekçok kişi 1.50 oranı banko gördü ama Ahmet Çakar'ın da dediği gibi bu alemde bırak bikiniyi adama jartiyer bile giydirirlerMrb arkadaşlar son 15 gündür bütün kuponlar son maç bir golden gidiyor yatiyor aklımı kaçırcam artık bu nedir böyle birsey hiç olmadı şimdiye kadar bu sansizligi nasil kırarız delircem artık valla delircem