http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şans Nasıl Kırılır

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,227
593
113
Mrb arkadaşlar son 15 gündür bütün kuponlar son maç bir golden gidiyor yatiyor aklımı kaçırcam artık bu nedir böyle birsey hiç olmadı şimdiye kadar bu sansizligi nasil kırarız delircem artık valla delircem

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Mrb arkadaşlar son 15 gündür bütün kuponlar son maç bir golden gidiyor yatiyor aklımı kaçırcam artık bu nedir böyle birsey hiç olmadı şimdiye kadar bu sansizligi nasil kırarız delircem artık valla delircem
Önce güzel bir banyo yapıp rahatlıyorsun sonra tek maç oynuyorsun win .d

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
602
227
43
[/QUOTE
Şerefsiz g.antep maçını izleseydin böyle konusmazdin sırf sana değil hepimiz aynıyız kardeşim 1000 TL kupon yaptım son maç g.antep üst kaçırdığı golleri görsen kale agizlarinda kendini asarsin hayla sınırı üstümde duruyor ..

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,604
7,085
113
Cingan lazım bende arıyorum

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,841
4,848
113
Şans olmayınca olmuyor işte dün bende 8 maç oynadım hepsi geldi Juventus maçından gitti 74 TL 10k para alacaktim

gokcen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,720
1,059
113
Kurşun döktür yada sıktır

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,391
25,797
113
Boyle kirilir
Screenshot_20241218_200036_Chrome.jpg

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,227
593
113
Tamda o işte az önce yattım maç atalanta 5.5 üst Antep 2.5 üst

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,455
1,158
113
Dün gece nba ev 101.5 üste 20 k oynadim son 9 dk da 8 sayı çıktı:) şans zenginin yanında

aydinci1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,043
207
63
Hocam 2 maçlık kupon yap iki maça da toplam 0.5 üst de 10 tl bas benim böyle olunca bu totemi yapıyorum

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,755
1,606
113
Mantıklı oyna mesela bugünki arsenal maçı ev yedek depin 1 golü bankoydu ve ya brentford maçı kg var ikiside gol atmayı seven takım bugünki real maçı 3.5 alt bankoydu 3 5 üstün oranı baya yüksekti mantık yürüt

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
602
227
43
Tamda o işte az önce yattım maç atalanta 5.5 üst Antep 2.5 üst
Kardeşin Real üst atalanta üst g Antep üst Efes 1 Allah belasını versin gebersin hepsi bile bile hele o Halil varya Halil bu kadar bencil serefsiz bir oyuncu olamaz izlediysen bomboş yan tarafa verseler boş kale 6 7 olck maç alt oldu yattık siniri ni atamıyorum keşke maçı izlemeeseydim de bu sinirim olmasaydı

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,227
593
113
Kardeşin Real üst atalanta üst g Antep üst Efes 1 Allah belasını versin gebersin hepsi bile bile hele o Halil varya Halil bu kadar bencil serefsiz bir oyuncu olamaz izlediysen bomboş yan tarafa verseler boş kale 6 7 olck maç alt oldu yattık siniri ni atamıyorum keşke maçı izlemeeseydim de bu sinirim olmasaydı
Halil hep öyle izlemedim maci ama aynı ziyec gibi bencil ve aud cu

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,150
388
83
İki maçtan fazla oynama birde mutlaka BUZ HOKEYİ oyna oranları da güzel

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,988
1,743
113
Beşiktaş 6 sayı gerideyken +7.5 handikap aldım. Son periyod 11 sayıdan döndü ve maçı uzatmaya götürdü. 5 dklık uzatmada 8 fark yedi ve yatirdi. Ne yapabilirsin ki gece gece 20bjnlik olduk yine.

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,227
593
113
Ufak attık şans kırıldı sonunda Screenshot_20241219-010939_Chrome.jpg

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,668
2,764
113
Ligde 2 puanlı Adana Demir, Beşiktaşı yeniyor. Bu işlere malını mülkünü basan adam kafayı sıyırır. Aslında belliydi böyle olacağı. Beşiktaş kazanıra 1.50 oran veriyordu. Genelde açılan oran fazla gibi gözüküyorsa maç bitince aslında fazla olmadığını anlıyorsun. Pekçok kişi 1.50 oranı banko gördü ama Ahmet Çakar'ın da dediği gibi bu alemde bırak bikiniyi adama jartiyer bile giydirirler