- 37,669
- 25,070
- 113
Dost para muhabbeti ve tartışma çıkmaması için 10 kişiye özelden yaz istersen . Forumun kuralı bumalesefEn çok destek veren 10 kişi seçip paylaşıyorum birazdan
Dost para muhabbeti ve tartışma çıkmaması için 10 kişiye özelden yaz istersen . Forumun kuralı bumalesefEn çok destek veren 10 kişi seçip paylaşıyorum birazdan
👏👏👏Iyılık karsılıksız olmalı![]()
Aynen @sanameterioDost para muhabbeti ve tartışma çıkmaması için 10 kişiye özelden yaz istersen . Forumun kuralı bumalesef
Kanka şimdi dmsi ana baba günüdürDost para muhabbeti ve tartışma çıkmaması için 10 kişiye özelden yaz istersen . Forumun kuralı bumalesef
hahahah aynen kanka😂Kanka şimdi dmsi ana baba günüdür
Aynen zaten çok karıştı@sanameterio knka ozelden yaz karışır burası benden demesi 😀 liste felan yapma.
Normalde 10 kişi idi ama 13 kişi ye 30 TL yap admin ödeme geldi zaten seç hemen gönderelim ödüller i
KRAL KRALNormalde 10 kişi idi ama 13 kişi ye 30 TL yap admin ödeme geldi zaten seç hemen gönderelim ödüller i
He la harbiden öyleymiş ben daha şimdi öğrendim 🤗
eskilerden biri liste yapsin onlara ozelden atinNormalde 10 kişi idi ama 13 kişi ye 30 TL yap admin ödeme geldi zaten seç hemen gönderelim ödüller i
Yaslandın reısHe la harbiden öyleymiş ben daha şimdi öğrendim 🤗
aynen@Shellac Konuyu totemden yeni beğendik bilgin olsun
13 Kişiye 30 TL şeklinde listeyi hazırlıyorum dost..Normalde 10 kişi idi ama 13 kişi ye 30 TL yap admin ödeme geldi zaten seç hemen gönderelim ödüller i
Dostum ne demek istedin açık olurmusunÇekiliş varmış dolandırıcı üye geldi açılın