- 3,904
- 3,194
- 113
@Shellac rica etsem çekilişi yaparmisiniz.
Kayıp olmadı üzmediler ya bizi o yeter reis gerisi tefarruadArkadaşlar çekim verildi 300 TL dağıtım olacak ödeme geldiğinde admin çekilişi yapsın çekim geldiği an ödülleri göndereceğim. Herkese desgekleri sinerjisi için çok teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 133971
biri liste yapacak onlara ozelden gondericenArkadaşlar çekim verildi 300 TL dağıtım olacak ödeme geldiğinde admin çekilişi yapsın çekim geldiği an ödülleri göndereceğim. Herkese desgekleri sinerjisi için çok teşekkürler.
kaç kisi kardeşim@Shellac rica etsem çekilişi yaparmisiniz.
şansın daim olsunArkadaşlar çekim verildi 300 TL dağıtım olacak ödeme geldiğinde admin çekilişi yapsın çekim geldiği an ödülleri göndereceğim. Herkese desgekleri sinerjisi için çok teşekkürler.
Kaç kişiye ne kadar ?@Shellac rica etsem çekilişi yaparmisiniz.
Rollde çekiliş olmiyor bildiğim kadarı ile kendin özelden yazıp istediğine atıyorsun.yada farklı bı çekiliş konusu acar@Shellac rica etsem çekilişi yaparmisiniz.
kanka bence takip ednlre ozelden yaz@Shellac rica etsem çekilişi yaparmisiniz.
Aynen reis rolda ozelden istedigine yazıyorsunRollde çekiliş olmiyor bildiğim kadarı ile kendin özelden yazıp istediğine atıyorsun.yada farklı bı çekiliş konusu acar
takip edenlerden belirleyip istedigime gonderceksin baskan rolling oyle oluyor@Shellac rica etsem çekilişi yaparmisiniz.
gelir birazdanPAPARA ile yapmış olduğunuz 2120.00 TRY tutarındaki çekim talebiniz ödeme listesine alınmıştır ve kısa süre içerisinde çekim talebiniz sonuçlandırılacaktır.
bencede takip edenlerin hakki ama yinede sen bilirsin kardesimPAPARA ile yapmış olduğunuz 2120.00 TRY tutarındaki çekim talebiniz ödeme listesine alınmıştır ve kısa süre içerisinde çekim talebiniz sonuçlandırılacaktır.
Oluyo cekılısRollde çekiliş olmiyor bildiğim kadarı ile kendin özelden yazıp istediğine atıyorsun.yada farklı bı çekiliş konusu acar
kanks takip edenler daha mantikli değil miPAPARA ile yapmış olduğunuz 2120.00 TRY tutarındaki çekim talebiniz ödeme listesine alınmıştır ve kısa süre içerisinde çekim talebiniz sonuçlandırılacaktır.
dost@bayramyay1 dostum sen özelden direkt papara at sen +1 sin. Diğer kişilerinde istiyorsanız seçeyim istiyorsanız çekiliş olsun siz bilirsiniz arkadaşlar
Sen ne dısosan o dost@bayramyay1 dostum sen özelden direkt papara at sen +1 sin. Diğer kişilerinde istiyorsanız seçeyim istiyorsanız çekiliş olsun siz bilirsiniz arkadaşlar
kardeşim sen secsen daha iyi takip edenler secsen iyo olur bence@bayramyay1 dostum sen özelden direkt papara at sen +1 sin. Diğer kişilerinde istiyorsanız seçeyim istiyorsanız çekiliş olsun siz bilirsiniz arkadaşlar
Reis sen sec rol@bayramyay1 dostum sen özelden direkt papara at sen +1 sin. Diğer kişilerinde istiyorsanız seçeyim istiyorsanız çekiliş olsun siz bilirsiniz arkadaşlar
mantiklisi senin seçmen kanka@bayramyay1 dostum sen özelden direkt papara at sen +1 sin. Diğer kişilerinde istiyorsanız seçeyim istiyorsanız çekiliş olsun siz bilirsiniz arkadaşlar