Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyonlar Ligi'nde Kura Çekimi Bu Akşam: Torbalar Belli Oldu

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
kardesım holıganlık yapma en kotu 10 11 puan alır gorursun belı boda yenılır cıty yener bu ısler boyle
Holiganlik yapsam şuan kadro ve oyun olarak Süper ligin en iyi takiminin Galatasaray olduğunu soylemem ama realist konusuyorum şuan maalesef çıkamaz imkansiza yakın yani şu fiskturden çıkmak ama tüm samimiyetimle söylüyorum umarim yanilirim

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Göztepeye isabetli şut çekemeyen kısımlar yorum yapmasın lütfen olurmu?

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
700
113
Bende öyle bişey demedim gs 7 puan toplar dedim bu işin Fenerbahçelilikle galatasaraylilikla işi yok realis olmak lazım şuan Süper ligde hangi takım olursa olsun City ve liverpoolu zorlayamaz bile ki şuan Süper ligin en iyi kadrosuna sahip takım galatasaray
gs kadrosu superlıg ıcın cok cok fazla genlleme yapman sacma olmus zaten cıty lıverpol dısında 6 tane daha takımla oynucak tabı sız buralarda olmadınız ıcın bılmıyonuz normal 2 mac banko kafada ajaxı yenebılır deplasmanda 9 puan eder ıcerde atletıco dep monoca ve frankfurt berabera veya yenılemıyecek takım degıl ayrıca kaldıkı gs hep kendınden dusuk takımlara yenıldı avrupada oncekı sene

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
653
170
43
Ya bosversene be dostum avrupanin en buyuk lıgindeyiz keyfine bak ac ilk hafta liverpoolu izle ax 2. Hafta cityi izle isterse 5 atsınlar ama ait oldugumuz yerdeyiz cok sukur bosver. Munihe nasik dar ettk sahayi manuya tecavuz ettik deplasmanda yine olur zamaninda Ronaldolu reale icerde 5 5 tezahurati yaptirmis bir takimiz biz bosverseneeee
şahsen ben hep zor rakip isterim büyük oyuncu izlemek isterim insanlardaki sorunu anlamadım hep kolay rakip istiorlar dev maç izlemek varken neden çöp takımları izleyelim

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Bende öyle bişey demedim gs 7 puan toplar dedim bu işin Fenerbahçelilikle galatasaraylilikla işi yok realis olmak lazım şuan Süper ligde hangi takım olursa olsun City ve liverpoolu zorlayamaz bile ki şuan Süper ligin en iyi kadrosuna sahip takım galatasaray
.

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
gs kadrosu superlıg ıcın cok cok fazla genlleme yapman sacma olmus zaten cıty lıverpol dısında 6 tane daha takımla oynucak tabı sız buralarda olmadınız ıcın bılmıyonuz normal 2 mac banko kafada ajaxı yenebılır deplasmanda 9 puan eder ıcerde atletıco dep monoca ve frankfurt berabera veya yenılemıyecek takım degıl ayrıca kaldıkı gs hep kendınden dusuk takımlara yenıldı avrupada oncekı sene
Kardesim kafana göre puan sayiyorsun burda maclar baslayinca görüşürüz şuan kim ne derse tahminden öteye gidemez büyük mucize lazım galatasaray için fikrimce

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Holiganlik yapsam şuan kadro ve oyun olarak Süper ligin en iyi takiminin Galatasaray olduğunu soylemem ama realist konusuyorum şuan maalesef çıkamaz imkansiza yakın yani şu fiskturden çıkmak ama tüm samimiyetimle söylüyorum umarim yanilirim
Dostum okadar da oldur me be gs yi

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
700
113
Kardesim kafana göre puan sayiyorsun burda maclar baslayinca görüşürüz şuan kim ne derse tahminden öteye gidemez büyük mucize lazım galatasaray için fikrimce
bende onu dıyorum kafadan 2 galıbyıyet sayarsın bodo uns onlara puan kaybedıp ctıy vyea lıve den alırsın hatta bodoyu yenemeyıp atletıcoyu yenıcenı dusunuyom

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
şahsen ben hep zor rakip isterim büyük oyuncu izlemek isterim insanlardaki sorunu anlamadım hep kolay rakip istiorlar dev maç izlemek varken neden çöp takımları izleyelim
Ve kimsede bunu bilmiyormuş gibi de konuşuyor gs bütün kendinden daha güçlü takımlara karşı çok daha iyi oynamıştır liver de forvet etikite o1 atar osimden 1 tane atabilir futboldur belli olmaz ne olacağı

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Göztepeye isabetli şut çekemeyen kısımlar yorum yapmasın lütfen olurmu?
Niye Ortamı germeye çalışıon ne gerek var
Bak ben Koyu Fenerliyim
Gs inşallah başarılı olur dedim
Biz gavurmuyuz Hristiyan sevicimiyiz
Türk takımı neredeyse biz onu destekleriz yorum yaparken Dikkat edin milletin iyi niyetini suistimal etmeyin

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,488
2,643
113
Bir defa tempo farkı var. Türkiye liginde maçlar 50 küsür dakika oynanabiliyor. Haliyle oyuncular Avrupa maçına çıkınca çeyreği bütçesinde olan Bodo Glimt, Sparta Prag, Young Boys gibi takımlar karşısında bile zor anlar yaşıyor Türk takımları. Adamlar çeyreği bütçesinde belki ama fizik, tempo, kondisyon olarak çok önde oluyorlar. Türkiye ligi çiftlik

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
bende onu dıyorum kafadan 2 galıbyıyet sayarsın bodo uns onlara puan kaybedıp ctıy vyea lıve den alırsın hatta bodoyu yenemeyıp atletıcoyu yenıcenı dusunuyom
Atletico burda Liverpooldan sonra en sıkıntılı takım bu arada ilk golü atip simeone kaleye otobüsü bı çekerse değil galatasaray Real gelse geçemez o savunmayı çok pis bı takim

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,203
913
113
Gelip burda milleti kışkırtırsan la lıda konuşurum luluda aslan ağrına gitmesin 😄
Benim milleti kışkırtma gibi bir niyetim yok aslan sadece yok şöyle yeneriz yok böyle yaparız demeniz komik malum takımın ne halt olduğunu herkes çok iyi biliyor zaten yarası olan gocunur 😂

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Niye Ortamı germeye çalışıon ne gerek var
Bak ben Koyu Fenerliyim
Gs inşallah başarılı olur dedim
Biz gavurmuyuz Hristiyan sevicimiyiz
Türk takımı neredeyse biz onu destekleriz yorum yaparken Dikkat edin milletin iyi niyetini suistimal etmeyin
Bende koyu bjkliyim 1 saattir gs yi ovuyorum valla kimse kimseyi aşağılayıcı kelimeler sarfetmesin lütfen

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
700
113
Ve kimsede bunu bilmiyormuş gibi de konuşuyor gs bütün kendinden daha güçlü takımlara karşı çok daha iyi oynamıştır liver de forvet etikite o1 atar osimden 1 tane atabilir futboldur belli olmaz ne olacağı
gecen gumueres tek basına bozdu lıverpolu hatta 2 0 dan 3 2 one gecıcektı ama dayanamadılar daha fazla gol attı lıve ıc deplasman maclarına bellı olmaz futbol dınamık oyun kolay gorudugn takımlara puan kaybedıp ımkansız deedıgın takımlardan puan alırsın yeterkı ruh olsun