- 23,063
- 21,556
- 113
Bjk de gol yedi puahah gs tek mucade versin Avrupa'da bizim tuttuğumuz takımlar beceremiyor maalsefHiç ihtimal bile vermiyorum umarım dedigin gibi olur
Bjk de gol yedi puahah gs tek mucade versin Avrupa'da bizim tuttuğumuz takımlar beceremiyor maalsefHiç ihtimal bile vermiyorum umarım dedigin gibi olur
Holiganlik yapsam şuan kadro ve oyun olarak Süper ligin en iyi takiminin Galatasaray olduğunu soylemem ama realist konusuyorum şuan maalesef çıkamaz imkansiza yakın yani şu fiskturden çıkmak ama tüm samimiyetimle söylüyorum umarim yanilirimkardesım holıganlık yapma en kotu 10 11 puan alır gorursun belı boda yenılır cıty yener bu ısler boyle
gs kadrosu superlıg ıcın cok cok fazla genlleme yapman sacma olmus zaten cıty lıverpol dısında 6 tane daha takımla oynucak tabı sız buralarda olmadınız ıcın bılmıyonuz normal 2 mac banko kafada ajaxı yenebılır deplasmanda 9 puan eder ıcerde atletıco dep monoca ve frankfurt berabera veya yenılemıyecek takım degıl ayrıca kaldıkı gs hep kendınden dusuk takımlara yenıldı avrupada oncekı seneBende öyle bişey demedim gs 7 puan toplar dedim bu işin Fenerbahçelilikle galatasaraylilikla işi yok realis olmak lazım şuan Süper ligde hangi takım olursa olsun City ve liverpoolu zorlayamaz bile ki şuan Süper ligin en iyi kadrosuna sahip takım galatasaray
şahsen ben hep zor rakip isterim büyük oyuncu izlemek isterim insanlardaki sorunu anlamadım hep kolay rakip istiorlar dev maç izlemek varken neden çöp takımları izleyelimYa bosversene be dostum avrupanin en buyuk lıgindeyiz keyfine bak ac ilk hafta liverpoolu izle ax 2. Hafta cityi izle isterse 5 atsınlar ama ait oldugumuz yerdeyiz cok sukur bosver. Munihe nasik dar ettk sahayi manuya tecavuz ettik deplasmanda yine olur zamaninda Ronaldolu reale icerde 5 5 tezahurati yaptirmis bir takimiz biz bosverseneeee
.Bende öyle bişey demedim gs 7 puan toplar dedim bu işin Fenerbahçelilikle galatasaraylilikla işi yok realis olmak lazım şuan Süper ligde hangi takım olursa olsun City ve liverpoolu zorlayamaz bile ki şuan Süper ligin en iyi kadrosuna sahip takım galatasaray
Kardesim kafana göre puan sayiyorsun burda maclar baslayinca görüşürüz şuan kim ne derse tahminden öteye gidemez büyük mucize lazım galatasaray için fikrimcegs kadrosu superlıg ıcın cok cok fazla genlleme yapman sacma olmus zaten cıty lıverpol dısında 6 tane daha takımla oynucak tabı sız buralarda olmadınız ıcın bılmıyonuz normal 2 mac banko kafada ajaxı yenebılır deplasmanda 9 puan eder ıcerde atletıco dep monoca ve frankfurt berabera veya yenılemıyecek takım degıl ayrıca kaldıkı gs hep kendınden dusuk takımlara yenıldı avrupada oncekı sene
Dostum okadar da oldur me be gs yiHoliganlik yapsam şuan kadro ve oyun olarak Süper ligin en iyi takiminin Galatasaray olduğunu soylemem ama realist konusuyorum şuan maalesef çıkamaz imkansiza yakın yani şu fiskturden çıkmak ama tüm samimiyetimle söylüyorum umarim yanilirim
bende onu dıyorum kafadan 2 galıbyıyet sayarsın bodo uns onlara puan kaybedıp ctıy vyea lıve den alırsın hatta bodoyu yenemeyıp atletıcoyu yenıcenı dusunuyomKardesim kafana göre puan sayiyorsun burda maclar baslayinca görüşürüz şuan kim ne derse tahminden öteye gidemez büyük mucize lazım galatasaray için fikrimce
Ve kimsede bunu bilmiyormuş gibi de konuşuyor gs bütün kendinden daha güçlü takımlara karşı çok daha iyi oynamıştır liver de forvet etikite o1 atar osimden 1 tane atabilir futboldur belli olmaz ne olacağışahsen ben hep zor rakip isterim büyük oyuncu izlemek isterim insanlardaki sorunu anlamadım hep kolay rakip istiorlar dev maç izlemek varken neden çöp takımları izleyelim
Niye Ortamı germeye çalışıon ne gerek varGöztepeye isabetli şut çekemeyen kısımlar yorum yapmasın lütfen olurmu?
Bir defa tempo farkı var. Türkiye liginde maçlar 50 küsür dakika oynanabiliyor. Haliyle oyuncular Avrupa maçına çıkınca çeyreği bütçesinde olan Bodo Glimt, Sparta Prag, Young Boys gibi takımlar karşısında bile zor anlar yaşıyor Türk takımları. Adamlar çeyreği bütçesinde belki ama fizik, tempo, kondisyon olarak çok önde oluyorlar. Türkiye ligi çiftlikHoliganlik yapsam şuan kadro ve oyun olarak Süper ligin en iyi takiminin Galatasaray olduğunu soylemem ama realist konusuyorum şuan maalesef çıkamaz imkansiza yakın yani şu fiskturden çıkmak ama tüm samimiyetimle söylüyorum umarim yanilirim
Cumartesi beyaz futbol.izle bak nasil puan sıralaması yapacaklar iyi seyret puahaKardesim kafana göre puan sayiyorsun burda maclar baslayinca görüşürüz şuan kim ne derse tahminden öteye gidemez büyük mucize lazım galatasaray için fikrimce
Atletico burda Liverpooldan sonra en sıkıntılı takım bu arada ilk golü atip simeone kaleye otobüsü bı çekerse değil galatasaray Real gelse geçemez o savunmayı çok pis bı takimbende onu dıyorum kafadan 2 galıbyıyet sayarsın bodo uns onlara puan kaybedıp ctıy vyea lıve den alırsın hatta bodoyu yenemeyıp atletıcoyu yenıcenı dusunuyom
JdowjfowkfowkfowkfpwkflskdlakdlskxkCumartesi beyaz futbol.izle bak nasil puan sıralaması yapacaklar iyi seyret puaha
Benim milleti kışkırtma gibi bir niyetim yok aslan sadece yok şöyle yeneriz yok böyle yaparız demeniz komik malum takımın ne halt olduğunu herkes çok iyi biliyor zaten yarası olan gocunur 😂Gelip burda milleti kışkırtırsan la lıda konuşurum luluda aslan ağrına gitmesin 😄
Bende koyu bjkliyim 1 saattir gs yi ovuyorum valla kimse kimseyi aşağılayıcı kelimeler sarfetmesin lütfenNiye Ortamı germeye çalışıon ne gerek var
Bak ben Koyu Fenerliyim
Gs inşallah başarılı olur dedim
Biz gavurmuyuz Hristiyan sevicimiyiz
Türk takımı neredeyse biz onu destekleriz yorum yaparken Dikkat edin milletin iyi niyetini suistimal etmeyin
gecen gumueres tek basına bozdu lıverpolu hatta 2 0 dan 3 2 one gecıcektı ama dayanamadılar daha fazla gol attı lıve ıc deplasman maclarına bellı olmaz futbol dınamık oyun kolay gorudugn takımlara puan kaybedıp ımkansız deedıgın takımlardan puan alırsın yeterkı ruh olsunVe kimsede bunu bilmiyormuş gibi de konuşuyor gs bütün kendinden daha güçlü takımlara karşı çok daha iyi oynamıştır liver de forvet etikite o1 atar osimden 1 tane atabilir futboldur belli olmaz ne olacağı
Yok sen GS lisinBende koyu bjkliyim 1 saattir gs yi ovuyorum valla kimse kimseyi aşağılayıcı kelimeler sarfetmesin lütfen