Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyonlar Ligi'nde Kura Çekimi Bu Akşam: Torbalar Belli Oldu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,150
21,578
113
city liverpoll yenilmiyormu hiçbir zaman futbol bu tottenham gs maçı önceside gs ile dalga geçtiler ezdik tottenhamı ve bu takım geçen seneden kat kat daha iyi
Yok dost burasi ucl burda o takımlardan puan almak çok ama çok zor ama onlar hariç her takımdan puan alir gibi

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
697
113
ajax bodo unıon st 3 macıda kazanır 9 puan dıger maclardan 1 galıbıyet daha gelır en kotu veya 2 beraberlıkk rahat cıkar elemelere

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
city liverpoll yenilmiyormu hiçbir zaman futbol bu tottenham gs maçı önceside gs ile dalga geçtiler ezdik tottenhamı ve bu takım geçen seneden kat kat daha iyi
Ya dostum sen ne anlatiyorsun Allah aşkına Galatasaray'ın ciddi ciddi Liverpoolu yenebilecegini falan mı dusunuyorsunuz aw Tottenhamla liverpool bir mi Tottenham dedigin takım geçen sene küme düşme potasindaydi ligde

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,150
21,578
113
Ben besiktasliyim Türkiye de suan açık ara en iyi takım oyun anlamında hem oyuncu bazında gs dir şampiyonlar ligi en üst lig basari olunur olunmasada kimse birsey diyemez zaten keşke şuan gs li olsaydım da benim tuttuğum takım şampiyonlar liginde olsaydı bu bile bence yeterlidir

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
653
170
43
Ya dostum sen ne anlatiyorsun Allah aşkına Galatasaray'ın ciddi ciddi Liverpoolu yenebilecegini falan mı dusunuyorsunuz aw Tottenhamla liverpool bir mi Tottenham dedigin takım geçen sene küme düşme potasindaydi ligde
ben yenerizmi dedim yorumu okumadın sanırım yenilmez takım yoktur dedim yeneriz demedim illa size kalsa herkese yeniliriz biz 0 çekeriz

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
697
113
Ayrıca senin dediğin gibi olsa bile 11 puana cikilmaz bu sene çok zor
cıkılır nıye cıkılmasın ılk 1 2. torba ılk 16 garantı desek 3. 4. torbada gs den daha cok puan topluyacak takım 5 6 tane sayarım ynaı rahat 24 e gırer

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
ben yenerizmi dedim yorumu okumadın sanırım yenilmez takım yoktur dedim yeneriz demedim illa size kalsa herkese yeniliriz biz 0 çekeriz
Bende öyle bişey demedim gs 7 puan toplar dedim bu işin Fenerbahçelilikle galatasaraylilikla işi yok realis olmak lazım şuan Süper ligde hangi takım olursa olsun City ve liverpoolu zorlayamaz bile ki şuan Süper ligin en iyi kadrosuna sahip takım galatasaray

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Ya bosversene be dostum avrupanin en buyuk lıgindeyiz keyfine bak ac ilk hafta liverpoolu izle ax 2. Hafta cityi izle isterse 5 atsınlar ama ait oldugumuz yerdeyiz cok sukur bosver. Munihe nasik dar ettk sahayi manuya tecavuz ettik deplasmanda yine olur zamaninda Ronaldolu reale icerde 5 5 tezahurati yaptirmis bir takimiz biz bosverseneeee

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,150
21,578
113
Bende öyle bişey demedim gs 7 puan toplar dedim bu işin Fenerbahçelilikle galatasaraylilikla işi yok realis olmak lazım şuan Süper ligde hangi takım olursa olsun City ve liverpoolu zorlayamaz bile ki şuan Süper ligin en iyi kadrosuna sahip takım galatasaray
Fb dun benfica macinda isabetli şut bile atama di bizi temsil edecekse gs etsin isterse hiç puan alamasın ama rakiplere ezilmesin yeter oyun olaraak

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
653
170
43
objektif olursak en kötü ihtimalle
city 0 liverpoll 0 atletico madrid 0 frankfurt 1 bodo 3 ajax 1 monaco 3 unıon 3
en kötü ihtimalle bile 11 puan alırız

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Gecen sene tothenam avrup kupasini aldi