Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyonlar Ligi'nde Kura Çekimi Bu Akşam: Torbalar Belli Oldu

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Diğer takımları hepsini yenecek gücü var bence liver city zor gibi ama bence grubu güzel cikabilir burdan
Samir Nasri: "Dördüncü torbada Galatasaray'dan kaçınmak gerek. İnanılmaz transferler yaptılar, devasa transferler yaptılar." (Canal+)

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,036
381
83
belçika takımı kesin 3
bodo bence evimizde taraftar baskısı ile yeneriz 3
La her gruptan en zor takımı çektik daha ne gelecek.
liverpool en zor takım mı city en zor takım mı ilk gruptan
ikinci gruptan madrid ve eintrafurk en zor takımlar mı
3. gruptan ajax ve monaco en zor takımlar mı
allah aşkına saçmalama psg gelse madrid gelse
napoli gelse juventus gelse
anlardım
bence gayet i,yi bir kura ve ev dep olayıda işimize gelen şekilde

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,036
381
83
gs bence 12 puan rahat toplar bu gruptan ve 12 puan ile gruptan çıkar

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,203
913
113
Ya abi neyin kafasını yaşıyorsun ciddi ciddi puan alabileceğinizi mi sanıyorsunuz

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Abdullak kavukcunun suan canli izledigi aciklamasina gore basarisiz olursak gunah kecisi Okan buruk ilan edilecek muhtemelen

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
GS burdan 7 puandan fazla toplayamaz hayal kurmayin liverpoola 3 puan citye 1 puan yaziyorsunuz kafanıza göre en son sinan Engin yapıyordu bunu gittin dortmundu yendin geldin ajaxi yendim hesabı

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,203
913
113
GS burdan 7 puandan fazla toplayamaz hayal kurmayin liverpoola 3 puan citye 1 puan yaziyorsunuz kafanıza göre en son sinan Engin yapıyordu bunu gittin dortmundu yendin geldin ajaxi yendim hesabı
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış misali vay efendim evindeki maçları alırmış da 12 13 puanla grubtan çıkarmışta 🤣😂

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,150
21,578
113
Bodo 3 frankfurt 1 ajax 3 giolise 3 bu takımlardan bu puanı almıyorsa ben gsli değilim dünkü fener gibi rezil olacaksaksak turk futboluna mühür vursunlar kapatsınlar artik