Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyonlar Ligi'nde Kura Çekimi Bu Akşam: Torbalar Belli Oldu

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Icerde bedo ve unio yu kayipsiz gecersek dissrda monaco yada frankfurt ikisinden birini yenersek 9 puan eder 2 de beraberlik gelse bir ihtimal play off lara kaliriz

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
GS burdan 7 puandan fazla toplayamaz hayal kurmayin liverpoola 3 puan citye 1 puan yaziyorsunuz kafanıza göre en son sinan Engin yapıyordu bunu gittin dortmundu yendin geldin ajaxi yendim hesabı
Monacoya frankfrta ki almanya stadin yaeisi turk. İcerde atmdride icerde uniona puan kaybedecekse hic oynamasin zaten. Ölüsü 10 puan gsnin

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
GS burdan 7 puandan fazla toplayamaz hayal kurmayin liverpoola 3 puan citye 1 puan yaziyorsunuz kafanıza göre en son sinan Engin yapıyordu bunu gittin dortmundu yendin geldin ajaxi yendim hesabı
Abartma dostum gs burada en az 10 puan toplar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış misali vay efendim evindeki maçları alırmış da 12 13 puanla grubtan çıkarmışta 🤣😂
Fenerlimisin sen dost yada yatarken sirtin açıkta kalmış gs Kadrosu çok iyi suan farkındamisin gs bododan puan alamazmi diyorsun yani

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,203
913
113
Şu tayfanın hayal gücü beni bitiriyor 😁

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Bodo 3 frankfurt 1 ajax 3 giolise 3 bu takımlardan bu puanı almıyorsa ben gsli değilim dünkü fener gibi rezil olacaksaksak turk futboluna mühür vursunlar kapatsınlar artik
Monaco yenemez gsyi ajaxta yenemez icerde 2 galibiyet 1 beraberlik alamyosa zaten hiç oynamasin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Takım tutmuyorum kardeş ama gs tayfası çok komikler 😁
Ben doğma büyüme besiktasliyim bak suan maci var izlemiyorum gs 400 milyondan fazla degere sahip bir takım osimen ve icardi gibi iki tane forveti var ve dünya da bu ikili forvet bile hangi takımda var ben bilmiyorum koskoca madrid te forvet yok