Sende büyüksün benden 29 bende ama evimde durduğum olmadı yani çok hızlı yaşadım vallahi illegal işlerin içine girdim yapmadığım işler geçmediğim girmediğim mekanlar kalmadı be abi Ankara İstanbul Çekmeköy Bursa kükürtlü tarafı Samsun merkez Antalya Konyaaltı tarafı Sakarya karasu Eskişehir çok kaldım takıldım 😂🤣@mertu99 ile yasitiz 37 yasindayim bende
Aynen öyle o konuda haklısın bu işlerin sonu belli saldık şükür@Müslüm75 dikkatli ve kendine deger vererek yasadigin surece nerede ne yaptigin onemli degil kral istedigin gibi yasayabilirsin ozgur adamsin ama her zaman dogru ve durust insan kazanir ne demek istedigimi anlamissindir kral aman boyle ozgurlugunun tadini cikar hersey gonlunce olsun 😉
Karasuda bizim mekan karizmaya gittinmi hiçSende büyüksün benden 29 bende ama evimde durduğum olmadı yani çok hızlı yaşadım vallahi illegal işlerin içine girdim yapmadığım işler geçmediğim girmediğim mekanlar kalmadı be abi Ankara İstanbul Çekmeköy Bursa kükürtlü tarafı Samsun merkez Antalya Konyaaltı tarafı Sakarya karasu Eskişehir çok kaldım takıldım 😂🤣
Abi 2 yıl kaldım ben karasuda tanırsın sıraç değer Serdar Erdem Yunus yıldırım kesin tanırsın bunlarda yanıma geliyordu kalmaya o idda işlerini kovalıyorduk işte 😂 2015 de hatta Sakarya Ferizli girişinde arabayla dereye uçtuk yanımızda kız mefat etti abi 😔😔Karasuda bizim mekan karizmaya gittinmi hiç
Sağolasın geçmiş olsun reis sana da bol şans diliyorum@mertu99 @Müslüm75 hersey gonlunuzce olsun krallar sohbetiniz on numara her zaman buradayiz zaten tekrardan sampiyonlugunuz ve hakettiginiz yer icin hayirli ugurlu olsun ❤😉
biraz bakalim bonus falan var mi ameliyat oldum bende kil donmesinden evdeyiz calismiyoruz biseyler bulursak kupon yapalim belki cikar biseyler kucuk
Vay sıracım benim yaşıyormu ..Abi 2 yıl kaldım ben karasuda tanırsın sıraç değer Serdar Erdem Yunus yıldırım kesin tanırsın bunlarda yanıma geliyordu kalmaya o idda işlerini kovalıyorduk işte 😂 2015 de hatta Sakarya Ferizli girişinde arabayla dereye uçtuk yanımızda kız mefat etti abi 😔😔
Abi sıraç benim can ciğer kardeşimdir sıracın boynunda bi dövme var yazı yazıyo aynısı aynı yerde bende var beraber yaptırdıkVay sıracım benim yaşıyormu ..
Oğuz dayının yanına götürmüştüm onu.
Ben onu tee acısuda Leman cafe vardı o zamanlardan tanırım.
Her insanın isteyebileceği bir kardeştir.
Karasuda karizma pavyon vardı Özbekler çalışırdı .Abi 2 yıl kaldım ben karasuda tanırsın sıraç değer Serdar Erdem Yunus yıldırım kesin tanırsın bunlarda yanıma geliyordu kalmaya o idda işlerini kovalıyorduk işte 😂 2015 de hatta Sakarya Ferizli girişinde arabayla dereye uçtuk yanımızda kız mefat etti abi 😔😔
Hasan vardı onun yanında gültepeli soyadını unuttum.Abi sıraç benim can ciğer kardeşimdir sıracın boynunda bi dövme var yazı yazıyo aynısı aynı yerde bende var beraber yaptırdık
Fuarda hadise konserin de sıraçla birini bıçaklamıştık abi bizi öldürüceklerdi vallahi Oğuz dayı kurtarmıştı biziVay sıracım benim yaşıyormu ..
Oğuz dayının yanına götürmüştüm onu.
Ben onu tee acısuda Leman cafe vardı o zamanlardan tanırım.
Her insanın isteyebileceği bir kardeştir.
Hasan Üstünel mi abiHasan vardı onun yanında gültepeli soyadını unuttum.
Benim dereboğazında ki eve çok gidip geldi onlar
Sıracı oğuz sayıyla ben tanıştırdım işte.Fuarda hadise konserin de sıraçla birini bıçaklamıştık abi bizi öldürüceklerdi vallahi Oğuz dayı kurtarmıştı bizi
Heh aynen o .Hasan Üstünel mi abi
Gültepe’de sevdiğim vardı evlendik ayrıldık abi babasını herkes tanıyormuş eski kulaksılar dan diyorlarmış kahraman ismiHasan vardı onun yanında gültepeli soyadını unuttum.
Benim dereboğazında ki eve çok gidip geldi onlar
Hiç bilmem ..Gültepe’de sevdiğim vardı evlendik ayrıldık abi babasını herkes tanıyormuş eski kulaksılar dan diyorlarmış kahraman ismi