Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyon Kocaelispor

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Görüşürüz kardeşim buralardayım işte
Memnun oldum abi bende 1 yıl olcak arkadaşlara güzellik yaptım şerefsizler özdilegin orda yakalanmışlar benim adımı vermişler abi 2.5 yıllık çalıştığım işi bıraktım tazminat alıp avukat tutmak için yırttım şükür kaç aydır boştayım işte bugün incem inşallah ulaşcam abi sana tanımak isterim vallahi seni spor salonu falan mı işletiyon abi

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Memnun oldum abi bende 1 yıl olcak arkadaşlara güzellik yaptım şerefsizler özdilegin orda yakalanmışlar benim adımı vermişler abi 2.5 yıllık çalıştığım işi bıraktım tazminat alıp avukat tutmak için yırttım şükür kaç aydır boştayım işte bugün incem inşallah ulaşcam abi sana tanımak isterim vallahi seni spor salonu falan mı işletiyon abi
Yok spora gidiyordum bir zamanlar ama bana sadece burdan ulaşabilirsin.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Birde bişey sorucam.
Ali Taşçı'da takılıyormuydu sizimle ?
Oğuzun evlatlığı sıraç koruyordu çarşıda .
Yerli justine biber ayağaaa😀😀
İsmini duydum sarışın mavi gözlü bi çocukmuydu abi sıracın yanında görüyordum galiba o kişi 😂

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
8,177
113
Kocaelispor forması hediye edecek bir kardeşim yokmu 🤣

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,180
302
83
E
Aslinda herşey 4 takımdan ibaret deyil farklı takımların önü açılması lazım başarilar Kocaelispor 👍
[/QUOT
Aslinda herşey 4 takımdan ibaret deyil farklı takımların önü açılması lazım başarilar Kocaelispor 👍
Kardeşim diğer takımların önünü kapatan yok Kulübü ele geçiren manejerlere para yediriyor ve amatöre düşürüyor.Ayrica 4 takım sporun tüm branşlarında var ve ülkeye katkı yapıyorlar diğerleri ne yapıyor??

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
SAMPİYON KOCAELİSPOR 💚🖤