- 7,314
- 4,190
- 113
Hasan’da kral adamdır abi vay be iyi denk geldin vallahi abi yaHeh aynen o .
Oda güzel bir çocuktu İstanbul'a gidecektim çakısını hediye etmişti bana.
Hasan’da kral adamdır abi vay be iyi denk geldin vallahi abi yaHeh aynen o .
Oda güzel bir çocuktu İstanbul'a gidecektim çakısını hediye etmişti bana.
Başarıların devamını diliyorum kocaelimee.. ##Hodri meydan##İzmitliler ses ver Kocaelispor süperligde💚🖤
Görüşürüz kardeşim buralardayım işteHasan’da kral adamdır abi vay be iyi denk geldin vallahi abi ya
Vayyy bi kişi daha çıktı hoşgeldin kralBaşarıların devamını diliyorum kocaelimee.. ##Hodri meydan##
Birde bişey sorucam.Hasan’da kral adamdır abi vay be iyi denk geldin vallahi abi ya
Hoşbulduk gardaş..Vayyy bi kişi daha çıktı hoşgeldin kral
Memnun oldum abi bende 1 yıl olcak arkadaşlara güzellik yaptım şerefsizler özdilegin orda yakalanmışlar benim adımı vermişler abi 2.5 yıllık çalıştığım işi bıraktım tazminat alıp avukat tutmak için yırttım şükür kaç aydır boştayım işte bugün incem inşallah ulaşcam abi sana tanımak isterim vallahi seni spor salonu falan mı işletiyon abiGörüşürüz kardeşim buralardayım işte
Yok spora gidiyordum bir zamanlar ama bana sadece burdan ulaşabilirsin.Memnun oldum abi bende 1 yıl olcak arkadaşlara güzellik yaptım şerefsizler özdilegin orda yakalanmışlar benim adımı vermişler abi 2.5 yıllık çalıştığım işi bıraktım tazminat alıp avukat tutmak için yırttım şükür kaç aydır boştayım işte bugün incem inşallah ulaşcam abi sana tanımak isterim vallahi seni spor salonu falan mı işletiyon abi
İsmini duydum sarışın mavi gözlü bi çocukmuydu abi sıracın yanında görüyordum galiba o kişi 😂Birde bişey sorucam.
Ali Taşçı'da takılıyormuydu sizimle ?
Oğuzun evlatlığı sıraç koruyordu çarşıda .
Yerli justine biber ayağaaa😀😀
Tamam abi yazarım inşallah incem buluşuruz tanışırız abiYok spora gidiyordum bir zamanlar ama bana sadece burdan ulaşabilirsin.
Evet o 😀😀İsmini duydum sarışın mavi gözlü bi çocukmuydu abi sıracın yanında görüyordum galiba o kişi 😂
hemen indirirler aşağa merak etme fazla sürmezİzmitliler ses ver Kocaelispor süperligde💚🖤
Abi onla ben oturmadım hiç oturmam da ya bana göre değildi o 😂😂Evet o 😀😀
Bişey derdim de şimdi senin yüzünden banlanmak istemiyorum adam gibi tebrik ediyorsan et etmiyorsan çık burdan başka bişey demiyorum sanahemen indirirler aşağa merak etme fazla sürmez
bende seni seviyorumBişey derdim de şimdi senin yüzünden banlanmak istemiyorum adam gibi tebrik ediyorsan et etmiyorsan çık burdan başka bişey demiyorum sana
Sağol kral baş tacısın 💚🖤Vallahi sevindim
Aslinda herşey 4 takımdan ibaret deyil farklı takımların önü açılması lazım başarilar Kocaelispor 👍
[/QUOT
Kardeşim diğer takımların önünü kapatan yok Kulübü ele geçiren manejerlere para yediriyor ve amatöre düşürüyor.Ayrica 4 takım sporun tüm branşlarında var ve ülkeye katkı yapıyorlar diğerleri ne yapıyor??Aslinda herşey 4 takımdan ibaret deyil farklı takımların önü açılması lazım başarilar Kocaelispor 👍