- 43,437
- 12,104
- 113
Gercek dostlari bulmak icin boyle yazmis daha buyuk dagitacak25 k yapıp 3 dosta 250 mı verecek... Zarar etmesin doğru hesaplamış mi![]()
Gercek dostlari bulmak icin boyle yazmis daha buyuk dagitacak25 k yapıp 3 dosta 250 mı verecek... Zarar etmesin doğru hesaplamış mi![]()
Dost o konu biraz farklı gercek takipcileri görmek için25 k yapıp 3 dosta 250 mı verecek... Zarar etmesin doğru hesaplamış mi![]()
Doğrudur dost rolculer bilir bizim aklimiz ermezDost o konu biraz farklı gercek takipcileri görmek için
Hadi ciğerim hadi işine bak haydi. Burası sana göre değil25 k yapıp 3 dosta 250 mı verecek... Zarar etmesin doğru hesaplamış mi![]()
Bu dost öyle dedi bilmiyorumDoğrudur dost rolculer bilir bizim aklimiz ermez![]()
Gönlü bol güzel dosttur Samet bu kardeşimiz deHadi ciğerim hadi işine bak haydi. Burası sana göre değil
Siktir et ya çocuk işte bizi nerden bilsinGönlü bol güzel dosttur Samet bu kardeşimiz de
Ya kardeşim ben yemin ederim anlamıyorum bu insanları. Eleştirdiğin adamın konularına gir bi bak önce ne dağıtım olmuş. Ayrıca konu başlığına yazılmış 3 kişi 250 diye hoşuna gitmiyorsa yazma gelme konuya . 5000 yap 250 yatır 500 Çekleri görüyoruz bonuslarda oraya taparlar ama.. Ya neyse gardaş bre ben bişi demicemGönlü bol güzel dosttur Samet bu kardeşimiz de
Bilememistir takılma dost boşverSiktir et ya çocuk işte bizi nerden bilsinüç kuruşu olunca abi sandı kendini olur böyle şeyler geceniz güzel olsun
La buraya geldin herkesin huzurunu bozdun bebee sen misin lan buranın yargıcı da ne dağıtacağımıza karar verecen? YİĞİTSEN at ortaya 5k dağıt da erkeklik görelimSiktir et ya çocuk işte bizi nerden bilsinüç kuruşu olunca abi sandı kendini olur böyle şeyler geceniz güzel olsun
Dost @Beşiktaş 2 kazansin yarısını bazen fazlasını pay eden bir arkadaştir ondan öyle düşünmüş olabilirYa kardeşim ben yemin ederim anlamıyorum bu insanları. Eleştirdiğin adamın konularına gir bi bak önce ne dağıtım olmuş. Ayrıca konu başlığına yazılmış 3 kişi 250 diye hoşuna gitmiyorsa yazma gelme konuya . 5000 yap 250 yatır 500 Çekleri görüyoruz bonuslarda oraya taparlar ama.. Ya neyse gardaş bre ben bişi demicem
Kardaş yapsın herkes kendine yapıyor. Neden insanların konusunu dağıtımını eleştiriyor? Açsın konu dağıtsın 100kDost @Beşiktaş 2 kazansin yarısını bazen fazlasını pay eden bir arkadaştir ondan öyle düşünmüş olabilir
Eyvallah dost teşekkür ederim geçen güzel olsun oda öğrenirDost @Beşiktaş 2 kazansin yarısını bazen fazlasını pay eden bir arkadaştir ondan öyle düşünmüş olabilir
Tartışmayın tamam ikiniz de iyi insansınız kalp kırmaya gerek yokKardaş yapsın herkes kendine yapıyor. Neden insanların konusunu dağıtımını eleştiriyor? Açsın konu dağıtsın 100k