Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sametcan80 / Kasa 9K Hedef 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Ev atabilir Atlas kaleyi görmesin yeter

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Gönlü bol güzel dosttur Samet bu kardeşimiz de
Ya kardeşim ben yemin ederim anlamıyorum bu insanları. Eleştirdiğin adamın konularına gir bi bak önce ne dağıtım olmuş. Ayrıca konu başlığına yazılmış 3 kişi 250 diye hoşuna gitmiyorsa yazma gelme konuya . 5000 yap 250 yatır 500 Çekleri görüyoruz bonuslarda oraya taparlar ama.. Ya neyse gardaş bre ben bişi demicem

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Siktir et ya çocuk işte bizi nerden bilsin :) üç kuruşu olunca abi sandı kendini olur böyle şeyler geceniz güzel olsun
La buraya geldin herkesin huzurunu bozdun bebee sen misin lan buranın yargıcı da ne dağıtacağımıza karar verecen? YİĞİTSEN at ortaya 5k dağıt da erkeklik görelim

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Ya kardeşim ben yemin ederim anlamıyorum bu insanları. Eleştirdiğin adamın konularına gir bi bak önce ne dağıtım olmuş. Ayrıca konu başlığına yazılmış 3 kişi 250 diye hoşuna gitmiyorsa yazma gelme konuya . 5000 yap 250 yatır 500 Çekleri görüyoruz bonuslarda oraya taparlar ama.. Ya neyse gardaş bre ben bişi demicem
Dost @Beşiktaş 2 kazansin yarısını bazen fazlasını pay eden bir arkadaştir ondan öyle düşünmüş olabilir

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,791
3,833
113
Son Dakikalar Samet Haydi sonuna kadar hakettin Kazan da çekimini yŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...