- 9,275
- 9,687
- 113
Dediğini yapiyordur o zamanHerkes ıcınde demek ıstemez![]()
Dediğini yapiyordur o zamanHerkes ıcınde demek ıstemez![]()
Akıllanmaz bu savas dostDediğini yapiyordur o zaman
Yok be abi içinde cihaz faturasıda var bizimkilerinNapiyon la bu kadar
Beni anlattın dost film izlemek de ben ekliyim 😁Ulan calismak harbi sıkıcı su dunyada uyumak kumar oynamak kadar guzel bisey yok
Lımıtımı 2500 yapmıslar alısverıs yapasım var sureklıBende borcum var saniyom 190 lira moneypay eee ben iyiymisim 😊
Genç olduğu için dedim bide çalışmıyor etmiyor kendini niye sıkıntıya sokuyor o kızıyorum aslındaçok mu bu?
Ben eklersem cok sey eklerimde ayip olur dostlara ikisi kafiBeni anlattın dost film izlemek de ben ekliyim 😁
Yenimi aldilar cihazı düzensiz çünkü faturalarYok be abi içinde cihaz faturasıda var bizimkilerin
Hemen bozalim gelLımıtımı 2500 yapmıslar alısverıs yapasım var sureklı
Yok ramazanda tatlı fakan alıyom mıdem daha onemlıHemen bozalim gel
Dost öderim dersen git migrosa al sigara örnek 40 lira bakkala 35 sat mobil bozumdan daha mantıklı ama ben dolandirildim 😊Lımıtımı 2500 yapmıslar alısverıs yapasım var sureklı
Benim niye 700 awLımıtımı 2500 yapmıslar alısverıs yapasım var sureklı
EsselaaaaaaYok ramazanda tatlı fakan alıyom mıdem daha onemlı
Nasil yedin beDost öderim dersen git migrosa al sigara örnek 40 lira bakkala 35 sat mobil bozumdan daha mantıklı ama ben dolandirildim 😊
Şubattan itibaren işte o 600 lük olana bozum yaptık yalan yok ama tövbe bidahaYenimi aldilar cihazı düzensiz çünkü faturalar
Bılmem ben harcayınca maks 3-4 gune oduyom ondan heral borc bırakmayı sevmem cokBenim niye 700 aw
SaffffffffŞubattan itibaren işte o 600 lük olana bozum yaptık yalan yok ama tövbe bidaha
Düzelir düzelirAkıllanmaz bu savas dost
Kulağını çekmek lazım aslında haklısın Savaş 1 hafta ban yemen için şantaj montaj her şeyi yapayım da bir daha böyle şeyler yapmaGenç olduğu için dedim bide çalışmıyor etmiyor kendini niye sıkıntıya sokuyor o kızıyorum aslında