- 9,275
- 9,687
- 113
Mesela 🤣Konuna gelenlere gore degısıklık olabılır dost![]()
Mesela 🤣Konuna gelenlere gore degısıklık olabılır dost![]()
50ydı zarar kaca dustuYok yaw zararı felan aldım çekildim 🤣 sacın içinden geçtim 3.per ve 4. Per geri aldım birakmadim
Benim sayemde handikap handikap dedim sanaYok yaw zararı felan aldım çekildim 🤣 sacın içinden geçtim 3.per ve 4. Per geri aldım birakmadim
SvsMesela 🤣
Çok zararım vardı ancak topladım bro milli maçlar pust etti kasalarıTek yiyen tek ölür tayfasi gruptan ayrildi
Gelmem bidaha tamam
Savaşım pür dikkat konsantre olduğunda yatan kuponum yok benim sizi patlatiyor demekki 😂
Ben handı felan almıyorum ki takım sayısı sadece geneli bile ayda bı defa denk gelirse 😂Benim sayemde handikap handikap dedim sana
fatura şimdiden 1600 zaten nereye bulaşayım@Werderbremen abi nere gittin Pokus yakar gel bulaşma
Sevindim bro bu kumarda zarar degilsen kardasındırÇok zararım vardı ancak topladım bro milli maçlar pust etti kasaları
Bı kere tadina bakmışsın dost sıkıntı yapma ama %50 teZarar tabi abi bide ben hiç bilmiyodum 200e 100 bozdurdum ama bidaha yapmam Bikere olur
Tebrikler kazancın daim olsun dost 😊Yok yaw zararı felan aldım çekildim 🤣 sacın içinden geçtim 3.per ve 4. Per geri aldım birakmadim
Zarar yok kafa kafaya dost hallettik 😂50ydı zarar kaca dustu
Ama handikaplarda efsane geldi portlanda bisey kalmamis gelen giden pert ederBen handı felan almıyorum ki takım sayısı sadece geneli bile ayda bı defa denk gelirse 😂
Tam uc yildir rol yaptircan hep zarardin bro zarar ciktigina gore yapabilirizZarar yok kafa kafaya dost hallettik 😂
Ha Bi anda pokus diyip kaybolunca şey sandım :\fatura şimdiden 1600 zaten nereye bulaşayım![]()
😶Savaşım pür dikkat konsantre olduğunda yatan kuponum yok benim sizi patlatiyor demekki 😂
Yarın yaptırayım dostTam uc yildir rol yaptircan hep zarardin bro zarar ciktigina gore yapabiliriz