- 78,685
- 50,756
- 113
Ben de keşke olmasaydım...Keşke sendikalı olsaydım![]()
Ben de keşke olmasaydım...Keşke sendikalı olsaydım![]()
Ben dalgama laf ettirmem düzenbazagalar gerek yok uzatmayın artık ya. herkes dalgasında boşverin. birbirinizin forumlarına girmezsiniz olur biter. herkes hepinizi tanıyor az çok. ne gerek var
Bize hakaret ediyorsun sana nasil bi haksizlik yaptik onu soylesene ekmeginimi aldik kimse para almadi demagoji yapma 30 lira icin aglamaİşinize geldiği gibi konuşuyorsunuz birader üç beş kişi grup olmuşsunuz kaç sefer gördük burada aranızda anlaşıp paylaştığınızı. Biri bir şey diyince de cullaniyorsunuz üzerine. Ama ben size papuc bırakmam. Etkinlik sahibi atmasın ödül filan umrumda değil ama haksızlığa gelemem ben yapımda yok
Sallıyor bro kimsenin forumuna girdiğim yok. Kim bilir kaç sene öncesinden bahsediyoragalar gerek yok uzatmayın artık ya. herkes dalgasında boşverin. birbirinizin forumlarına girmezsiniz olur biter. herkes hepinizi tanıyor az çok. ne gerek var
Dostum hepsine yalan olduğunu için giremiyosun zaten 😂Sallıyor bro kimsenin forumuna girdiğim yok. Kim bilir kaç sene öncesinden bahsediyor
Hâlâ aynı üslupsuz konuşmalarına devam ediyorsun cevap vermeyecem. Aynılarını iade ediyorum etiket etme beniBize hakaret ediyorsun sana nasil bi haksizlik yaptik onu soylesene ekmeginimi aldik kimse para almadi demagoji yapma 30 lira icin aglama
Ama dostİşinize geldiği gibi konuşuyorsunuz birader üç beş kişi grup olmuşsunuz kaç sefer gördük burada aranızda anlaşıp paylaştığınızı. Biri bir şey diyince de cullaniyorsunuz üzerine. Ama ben size papuc bırakmam. Etkinlik sahibi atmasın ödül filan umrumda değil ama haksızlığa gelemem ben yapımda yok
Dost boşverin artık geçti birti mevzu ya kargalar pokunu yemedi kavga etcek enerjyi nerden buldunuzSallıyor bro kimsenin forumuna girdiğim yok. Kim bilir kaç sene öncesinden bahsediyor
Paintte mi çizdin bunu güzel olmuş ıssız kardeş
O yorumu yaptıktan sonra tek kelam etmedim görüyorsun kardeşim.Beyler tartışmayı bırakın gerek yok ufacık şeyler için kalp kırmaya..
UzaO yorumu yaptıktan sonra tek kelam etmedim görüyorsun kardeşim.
Bağırttı 🤣🤣🤣Cokta skmdeydi
oğlun olursa adını okyanus koy. dalgası büyük olsun babayiğitBen dalgama laf ettirmem düzenbaz![]()
Ötede ağla
Tabi efendimÖtede ağla
👍🏼O yorumu yaptıktan sonra tek kelam etmedim görüyorsun kardeşim.
Seni BB de roll kovalarken yakalarım ben o zaman bağırmayi görürsün 🙂Bağırttı 🤣🤣🤣