http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Sahtiyan / Başlayalım Ufaktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,692
50,764
113
Muhabbetimize de karışılır olmuş beeeee abilerle sohbet de edemicez artık sadece bahşs mi yapalım olum sabahtan akşama kadar 😂😂😂

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Muhabbet etmeyin ne demek la o dedigin adamlar senin gibi para icin bu foruma gelmiyor sohbet adi ustunde benim ayarlarimla oynama zaten gerginim butun elektrigi sana bosaltirim
Ha bide bu var para için foruma gelmiyor 🤣🤣 aynen kardeşim tamam gönlün rahatlasın ben para için buradayım siz 7/24 sohbet muhabbet için buradasınız. Hadi hayırlı geceler

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Biz senin gibi cakal olup sirtlan lafina boyun egmeyiz cunku degiliz
Aynen bir anda üç beş kişi gelip tek adama hakaret etmek saldırmak adamlık oluyor dimi 👏🏻 ben kimseye sohbet etmeyin demedim adam gibi ac oku orada ne yazmışım

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,341
7,857
113
Yorumumda tek küfür hakaret olmadı kimseye ama üzerime gelip hepsi birden saldırıyor 🤣🤣 garip
Tamam birader uzatmanın anlamı yok. Sende keyfine, işine gücüne bak burada ödül liste konuşmaları geçmez pek. aksi halde direkt olarak ban yersin. Kimse ödül dağıtmak zorunda değil bu forumda. Gönlünden paylaşmak geçer o ayrı onu da sabah kendi iradesiyle halleder dile getirip yazmanın anlamı yok. Arkadaşlar muhabbete geliyor onlara da ağır ithamlarda bulunmana gerek yok.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,692
50,764
113
Tamam birader uzatmanın anlamı yok. Sende keyfine, işine gücüne bak burada ödül liste konuşmaları geçmez pek. aksi halde direkt olarak ban yersin. Kimse ödül dağıtmak zorunda değil bu forumda. Gönlünden paylaşmak geçer o ayrı onu da sabah kendi iradesiyle halleder dile getirip yazmanın anlamı yok. Arkadaşlar muhabbete geliyor onlara da ağır ithamlarda bulunmana gerek yok.
Bu adam niye hep haklı biri açıklasın

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Doğrudur gittiğin her forumda götüne tekme yediğin için benle aynı klasmanda olamazsın şeker çocuk seni bizzat banlamışlığım bile var burda da ömrün uzun olmaz başka forumlarda hayatına devam edebilirsin
Yapma ya nerede banladın beni acaba çok merak ettim yaz hele bir öğrenelim. Aktif olduğum iki forum varsa biri burası. Boş yapma.

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Aynen bir anda üç beş kişi gelip tek adama hakaret etmek saldırmak adamlık oluyor dimi 👏🏻 ben kimseye sohbet etmeyin demedim adam gibi ac oku orada ne yazmışım
Senin ne dedigini herkes anladi yavrum uza simdi para muhabbeti yasak alisveriste yasak isteyen istedigine yazar dmden bura liste yeri degil baska forumlarla karistirma

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,837
10,656
113
Beyler sakin yakışmıyor bu muhabbetler

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Senin ne dedigini herkes anladi yavrum uza simdi para muhabbeti yasak alisveriste yasak isteyen istedigine yazar dmden bura liste yeri degil baska forumlarla karistirma
İşinize geldiği gibi konuşuyorsunuz birader üç beş kişi grup olmuşsunuz kaç sefer gördük burada aranızda anlaşıp paylaştığınızı. Biri bir şey diyince de cullaniyorsunuz üzerine. Ama ben size papuc bırakmam. Etkinlik sahibi atmasın ödül filan umrumda değil ama haksızlığa gelemem ben yapımda yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...