Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sahibinden.com Babamın Dolandırılması

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,053
1,716
113
Babam İnternetten klima bakarken facebook üzerinden bir ilana denk geliyor. altyapı sahibinden olarak gözüktüğü için babam ne beni nede abimi aramaya luzum bulmadan ilanı açan şahıs ile görüsüp anlasıyor. Şahış, babama havale ile 6 bin tl gönder abi baslangıç olarak diyerek babamı yemlemiş. Babam gönderince tekrar aramış abi, hesaba gelmedi diye. 3 defa babamdan 6 bin tl almış. En son annem abimi aramışta dolandırıcı oldugunu abim farketmiş. Site kopya bir site, rus domaine sahip. Bende sahibinden müşteri hizmetleriyle konustum bizim havale yöntemi ile çalışmak şeklimiz yok dedi. Babam şu an bankayla uğrasıyormuş 18 bin tlyi geri alabilmek için. Bi tık kızıyorum bazen şu yaşlı grubunun herşeyi ben bilirim havasına. 2 dk arasa 18 bin tlsini kaptırmamış olacaktı.
savcılıktan suç duyurusunda bulunun siber suçlardan yakalanırlar ama parayı unutun o para kesinlikle geri alınmıyor aynısı babamın da başına geldi şikayetçi olduk tanık olarak 6 ay sonra duruşmaya çağırdılar nitelikli dolandırıcılıktan 5 yıl aldı arkadaş ama para falan yok tabi

Kadir191919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
44
28
Aynısı 3 gün önce bizim basimiza geldi . Babam face den a101 ilanına tıklanmış. 2999 TL olan mazemeyi 29999.olarak 2.kere çektirdik .maç izlerken bakmadan şifreyi fln ben girdim . Savcılık. bankanın harcama itirazi . Cimer hepsinede yazdık bakalım 60k kactimi kcmadi mi göreceğz

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Babam İnternetten klima bakarken facebook üzerinden bir ilana denk geliyor. altyapı sahibinden olarak gözüktüğü için babam ne beni nede abimi aramaya luzum bulmadan ilanı açan şahıs ile görüsüp anlasıyor. Şahış, babama havale ile 6 bin tl gönder abi baslangıç olarak diyerek babamı yemlemiş. Babam gönderince tekrar aramış abi, hesaba gelmedi diye. 3 defa babamdan 6 bin tl almış. En son annem abimi aramışta dolandırıcı oldugunu abim farketmiş. Site kopya bir site, rus domaine sahip. Bende sahibinden müşteri hizmetleriyle konustum bizim havale yöntemi ile çalışmak şeklimiz yok dedi. Babam şu an bankayla uğrasıyormuş 18 bin tlyi geri alabilmek için. Bi tık kızıyorum bazen şu yaşlı grubunun herşeyi ben bilirim havasına. 2 dk arasa 18 bin tlsini kaptırmamış olacaktı.
Hocam direk mahkemeye gitsin dilekçe versin alan IBAN belli o konuşma geçmişi belli bende aynı şekilde dolandirildim orjonal sahibinden de 5 sene sonra adam beni arıyor yalvarıyor cezamı geri çekeyim diye şimdi ağır ceza da dosya

Deniz54797

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
223
50
28
Benim başıma şöyle bir şey geldi Mesela ben Facebook'tan bir reklama tıklamıştım kredi başvurusu yaptığımı zannederek ama benim telefonumu kullanarak başka birinin adına toz hesabı açıp tosla hesabından o kişiyi dolandırdılar 2500 TL kadar kişi de şikayetçi olmuş konuşulan numara farklı görüşülen kişi farklı o görüşülen kişi kovuşturma yer olmadığına karar vermişler not düşünmüş beni de sadece habersizce sahibinden. Com da hesabım bile yokken sanık gördüler daha sonra ifade verdim ifademle yaşananlar örtüştüğü için ve hala numarayı kullandığımı belirterek Ben beraat verdiler hani bütün şüpheden uzak ve belirtilen niteliklerden uzak olduğu için ve yetersiz delil olduğundan kaynaklı ama savcı istinaf a gideceğini belirtmiş Üç avukata sordum ben de bu konuyu herhangi bir şekilde bir şey çıkmayacağından sadece yapılana yapıyorlar dedi ama anlamadım İnsanları böyle küçük bakiyelerden hem dolandırıyorlar dolandırdıkları gibi üstüne başka kişilerin numarasını kullanarak o köşelerin de kanına girip yine onlara da dolandırıyorlar ben durumu Tosya'da gördüğümde fark ettim hesabı kapattım bir buçuk ay içinde dedim ki benim numaramı kullanarak başkası benim yerime hesap açmış benim adıma değil bu hesap Bu nasıl bir şey yaklaşık bir buçuk ay sürdü benim hesabı kapatmam e durumu da anlatıyorum üstüne suçum olmadığına rağmen zarara da karşıladım ama yani Yazık günah insanların günahına giriyorlar yer yedikleri lafla haram Bence onlara üstüne para da benim bulunmadığım bi ilden çekilmiş o antalya'da para çekiliyor ben baska bir ildeyim

Deniz54797

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
223
50
28
Gecmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın Babanın ömrü uzun sağlıklı olsun ben babamı kaybettim dünya malı önümde olsa umrumda olmaz ama babam yanımda ol'saydı malım olmasaydı