Bu iban hesap kiralayanlar ne yapacak acabaBenimde başıma geldo
Bu iban hesap kiralayanlar ne yapacak acabaBenimde başıma geldo
İşte bu ibneler insanların uzeinden dolandırıyorlarBu iban hesap kiralayanlar ne yapacak acaba
Olan garibana oluyor 3 kuruş için bilmeden veriyo uğraşıyo adliye adliye sonraİşte bu ibneler insanların uzeinden dolandırıyorlar
Valla ben çok ifade verdimOlan garibana oluyor 3 kuruş için bilmeden veriyo uğraşıyo adliye adliye sonra
Sende mi kiraladın knkaValla ben çok ifade verdim
Kiralam değil senin. TC üzerine sahibinden üyelik açılıyor adamlar sahte ilan atıp milleti kandiriyorSende mi kiraladın knka
Öyle hataya dusmem asla birisi Tc ile benim adıma acilmisti gittim ifade verdimSende mi kiraladın knka
İp den savcılık bakıyo knka ona telefon numarası veya iban senin üzerine değil ise sorum olmazKiralam değil senin. TC üzerine sahibinden üyelik açılıyor adamlar sahte ilan atıp milleti kandiriyor
Evet ip den gorunuyor bilişim suçlar bakiyorİp den savcılık bakıyo knka ona telefon numarası veya iban senin üzerine değil ise sorum olmaz
O yüzden rahat ol knkam bişi çıkmaz daha önce den dolandırıcılıktan vs dosyan yok sicil temiz ise inanır salarlarEvet ip den gorunuyor bilişim suçlar bakiyor
savcılıktan suç duyurusunda bulunun siber suçlardan yakalanırlar ama parayı unutun o para kesinlikle geri alınmıyor aynısı babamın da başına geldi şikayetçi olduk tanık olarak 6 ay sonra duruşmaya çağırdılar nitelikli dolandırıcılıktan 5 yıl aldı arkadaş ama para falan yok tabiBabam İnternetten klima bakarken facebook üzerinden bir ilana denk geliyor. altyapı sahibinden olarak gözüktüğü için babam ne beni nede abimi aramaya luzum bulmadan ilanı açan şahıs ile görüsüp anlasıyor. Şahış, babama havale ile 6 bin tl gönder abi baslangıç olarak diyerek babamı yemlemiş. Babam gönderince tekrar aramış abi, hesaba gelmedi diye. 3 defa babamdan 6 bin tl almış. En son annem abimi aramışta dolandırıcı oldugunu abim farketmiş. Site kopya bir site, rus domaine sahip. Bende sahibinden müşteri hizmetleriyle konustum bizim havale yöntemi ile çalışmak şeklimiz yok dedi. Babam şu an bankayla uğrasıyormuş 18 bin tlyi geri alabilmek için. Bi tık kızıyorum bazen şu yaşlı grubunun herşeyi ben bilirim havasına. 2 dk arasa 18 bin tlsini kaptırmamış olacaktı.
Hocam direk mahkemeye gitsin dilekçe versin alan IBAN belli o konuşma geçmişi belli bende aynı şekilde dolandirildim orjonal sahibinden de 5 sene sonra adam beni arıyor yalvarıyor cezamı geri çekeyim diye şimdi ağır ceza da dosyaBabam İnternetten klima bakarken facebook üzerinden bir ilana denk geliyor. altyapı sahibinden olarak gözüktüğü için babam ne beni nede abimi aramaya luzum bulmadan ilanı açan şahıs ile görüsüp anlasıyor. Şahış, babama havale ile 6 bin tl gönder abi baslangıç olarak diyerek babamı yemlemiş. Babam gönderince tekrar aramış abi, hesaba gelmedi diye. 3 defa babamdan 6 bin tl almış. En son annem abimi aramışta dolandırıcı oldugunu abim farketmiş. Site kopya bir site, rus domaine sahip. Bende sahibinden müşteri hizmetleriyle konustum bizim havale yöntemi ile çalışmak şeklimiz yok dedi. Babam şu an bankayla uğrasıyormuş 18 bin tlyi geri alabilmek için. Bi tık kızıyorum bazen şu yaşlı grubunun herşeyi ben bilirim havasına. 2 dk arasa 18 bin tlsini kaptırmamış olacaktı.
başın sagolsunGecmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın Babanın ömrü uzun sağlıklı olsun ben babamı kaybettim dünya malı önümde olsa umrumda olmaz ama babam yanımda ol'saydı malım olmasaydı