Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sahibinden.com Babamın Dolandırılması

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,571
7,283
113
Benim pederide dolandirdilardi facebooktan. Kredi verceklermis sozde paycell üzerinden. Para cekmek icin para verdiydi tabi geride alamadik 😄 facebook kitlesi daha bi kandirilasi oldugu icin tamamiyle bataklik halinde. Uzunca bi mahkeme sureci olur zaten bunlari yapanlar teskilat oluyor ve kendi hesaplarina almiyorlar paralari. Gecmis olsun

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
üzüldüm ama babana kızma ben
Benim pederide dolandirdilardi facebooktan. Kredi verceklermis sozde paycell üzerinden. Para cekmek icin para verdiydi tabi geride alamadik 😄 facebook kitlesi daha bi kandirilasi oldugu icin tamamiyle bataklik hakinde. Uzunca bi mahkeme sureci olur zaten bunlari yapanlar teskilat oluyor ve kendi hesaplarina almiyorlar paralari. Gecmis olsun
işin şakası bazen düşünmüyor değilim yani bizim neyimiz eksikki kuralım bi senaryo girerim bu işe :D :D facebook zaten başlı basına yalanlarla dolu bir yer oldu

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,442
1,834
113
60 yaş üzeri mobil bankacılık kullanım yasak olmalı 😁

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
Maalesef dost dava vs açsanız bile bulunmaz dolandırıcılar bulunsada mahkeme yıllar sürer elinize bişey geçmez. Banka bazı durumlarda ödeme yapabiliyor bakalım bol şans

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,571
7,283
113
işin şakası bazen düşünmüyor değilim yani bizim neyimiz eksikki kuralım bi senaryo girerim bu işe :D :D facebook zaten başlı basına yalanlarla dolu bir yer oldu
Daha ceyiz olaylari filan var kral bi suru senaryo ya. 8 binliraya çeyiz takimi die teyzeleri kandiriyorlar 🤣 ulen 8 bine 2 tane döküm tencere vermezler. Biraz da tatli su kurnazlarini hedef aliyorlar aslinda, senin salak oldugunu ulan bu fiyata verilir mi alayım şunu bu enayiden diyen birini dolandiriyorlar 🤣

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
Daha ceyiz olaylari filan var kral bi suru senaryo ya. 8 binliraya çeyiz takimi die teyzeleri kandiriyorlar 🤣 ulen 8 bine 2 tane döküm tencere vermezler. Biraz da tatli su kurnazlarini hedef aliyorlar aslinda, senin salak oldugunu ulan bu fiyata verilir mi alayım şunu bu enayiden diyen birini dolandiriyorlar 🤣
Herkes ekmeğinin peşinde dost bu zaman böyle millet anladı çalışarak bişey olunmayacağını başladı tokata sinsi olan mal olanı yiyor

SnakeEyes

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,442
1,834
113
@morgana peki bu olay ne zaman yaşandı ?

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
Banka hesaplarını kiralayan mallar olduğu sürece bu dolandırıcılar artarak çoğalır.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Valla elinizden geleni yapın özellikle hangi banka ise oraya müracaat edin yönlendirir inşallah çözülür .
annemden anladığım kadarıyla parayı belli bir gün sonra vereceklermiş geriye. anladıgım kadarıyla gönderilen banka ile irtibat kurucuklar o parayı alıp sonra babamın hesabına yatırıcaklar. akbank müşteri hizmetleri polis merkezine gidip şikayetçi olmasını istemiş. babam gitmiş bakalım polisten ne çıkıcak

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113
Babam İnternetten klima bakarken facebook üzerinden bir ilana denk geliyor. altyapı sahibinden olarak gözüktüğü için babam ne beni nede abimi aramaya luzum bulmadan ilanı açan şahıs ile görüsüp anlasıyor. Şahış, babama havale ile 6 bin tl gönder abi baslangıç olarak diyerek babamı yemlemiş. Babam gönderince tekrar aramış abi, hesaba gelmedi diye. 3 defa babamdan 6 bin tl almış. En son annem abimi aramışta dolandırıcı oldugunu abim farketmiş. Site kopya bir site, rus domaine sahip. Bende sahibinden müşteri hizmetleriyle konustum bizim havale yöntemi ile çalışmak şeklimiz yok dedi. Babam şu an bankayla uğrasıyormuş 18 bin tlyi geri alabilmek için. Bi tık kızıyorum bazen şu yaşlı grubunun herşeyi ben bilirim havasına. 2 dk arasa 18 bin tlsini kaptırmamış olacaktı.
geçmiş olsun hocam

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
Babam İnternetten klima bakarken facebook üzerinden bir ilana denk geliyor. altyapı sahibinden olarak gözüktüğü için babam ne beni nede abimi aramaya luzum bulmadan ilanı açan şahıs ile görüsüp anlasıyor. Şahış, babama havale ile 6 bin tl gönder abi baslangıç olarak diyerek babamı yemlemiş. Babam gönderince tekrar aramış abi, hesaba gelmedi diye. 3 defa babamdan 6 bin tl almış. En son annem abimi aramışta dolandırıcı oldugunu abim farketmiş. Site kopya bir site, rus domaine sahip. Bende sahibinden müşteri hizmetleriyle konustum bizim havale yöntemi ile çalışmak şeklimiz yok dedi. Babam şu an bankayla uğrasıyormuş 18 bin tlyi geri alabilmek için. Bi tık kızıyorum bazen şu yaşlı grubunun herşeyi ben bilirim havasına. 2 dk arasa 18 bin tlsini kaptırmamış olacaktı.
Senin peder yine yaşlı, benim nişanlım beni aradı Dyson saç duzlestirici alacaktı, uyguna buldum acil bana 25 bin lazım diye. Lan ben bunu tanırım dedim acil, bu kadar telaşlı konuşmaz benle.
Neyse, yoktur nakit o ara harbiden. Ne yapacaksin dedim, acele etmem lazım, acele etmem lazım dedi kapattı. Arıyorum meşgule atıyor, arıyorum açmıyor. En son mesaj attı. Hallettim hayatım, annemin eksi hesabinfan çektim dedi.
İyi b.k yedin dedim. Dolandirici olduğunu direkt yazmış, konuşurken de söylemiştim. Algıları öyle bir kapanmış ki dinlemedi. Sonrasında bir kez daha diyince bayıldı o an 😂 durduk yere 50 k kaptırdı seref yoksullarına. Kredi ve eksi hrsapla..
Eğer baban devam etse o da bi sağlam 100luk olurmuş 😂

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Senin peder yine yaşlı, benim nişanlım beni aradı Dyson saç duzlestirici alacaktı, uyguna buldum acil bana 25 bin lazım diye. Lan ben bunu tanırım dedim acil, bu kadar telaşlı konuşmaz benle.
Neyse, yoktur nakit o ara harbiden. Ne yapacaksin dedim, acele etmem lazım, acele etmem lazım dedi kapattı. Arıyorum meşgule atıyor, arıyorum açmıyor. En son mesaj attı. Hallettim hayatım, annemin eksi hesabinfan çektim dedi.
İyi b.k yedin dedim. Dolandirici olduğunu direkt yazmış, konuşurken de söylemiştim. Algıları öyle bir kapanmış ki dinlemedi. Sonrasında bir kez daha diyince bayıldı o an 😂 durduk yere 50 k kaptırdı seref yoksullarına. Kredi ve eksi hrsapla..
Eğer baban devam etse o da bi sağlam 100luk olurmuş 😂
hesabını boşaltırlarmış :D sanada geçmiş olsun

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
annemden anladığım kadarıyla parayı belli bir gün sonra vereceklermiş geriye. anladıgım kadarıyla gönderilen banka ile irtibat kurucuklar o parayı alıp sonra babamın hesabına yatırıcaklar. akbank müşteri hizmetleri polis merkezine gidip şikayetçi olmasını istemiş. babam gitmiş bakalım polisten ne çıkıcak
Hiç bir şey çıkmıyor dostum. Bizimki hafta sonu EFT yaptı. Artık eft bile yapsa hafta sonu bile olsa, belli miktarlara kafar doğrudan senin hesaptan çıkıyor en kötü havuza gidiyor. Ve karşı tarafa ulaştı olarak görünüyor..
Farklı bankalar arası ise böyle. Aynı bankaysa zaten uçtu bile.
Biz dava açtık. 5 6 ay oldu hala brkliyor. Geri ödeme fln beklemiyoruz da, yapan oevladi kim ise bulunsun diye.
Hesapların kime ait olduğunu vs vs buldum ben bir şekilde ama çalıntı hesap hepsi.. malesef soğuk su içsin, az parayla kurtulduğu için dua etsin. Elinden telefonu al, yasakla.😂

SnakeEyes

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,442
1,834
113
Peder bey bu işlere girmesin bir daha benim pederde emekli şimdiye kadar telefonu alipta mobile girdiği görülmemiş memur emeklisi bi de herşeyi ben yapıyorum bankayı sadece maaş çekmeye gider 🤣